Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #26 týždeň

Aj tento horúci a prvý prázdninový víkend vám prinášame výber dočasne zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a počítače Mac.

iOS

Voice Dream Reader – 7,99€ (pôvodná cena 15,99€)

Voice Dream Reader slúži na prevod textu na reč. Podporuje formáty ako: PDF, TXT, MS Word, MS PowerPoint, RTF, Google Docs a prečíta vám aj vaše obľúbené knihy vo formáte ePUB.
Aplikácia Voice Dream Reader bola ocenená ako najlepšia nová aplikácia v 81 krajinách.

PhotoTangler Collage Maker – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Ako už asi názov aplikácie prezrádza, PhotoTangler Collage Maker vytvorí koláže s vašich fotografií.

Endarked – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Endarked je inovatívna a zábavná akčná hra odohravajúca sa vo vesmíre.

Inkpad – 4,49€ (pôvodná cena 5,59€)

Pomocou aplikácie Inkpad môžete vytvoriť na vašom iPade krásne vektorové kresby.

Forgotten Memories – 3,49€ (pôvodná cena 4,49€)

Forgotten Memories je hororová hra kombinujúca hádanky, survival prvky a boj o prežitie. V hre sa ocitnete v koži Rose Hawkinsovej, silnej nezávislej ženy, ktorá hľadá stratené dieťa…

Aquavias – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Aquavias je logická hra, v ktorej je vašou úlohou zabrániť suchu v meste. Vytvoríte akvadukty, ktoré spoja vodné nádrže s mestami a privedie vodu do rôznych budov, ako napríklad amfiteáter, závesné záhrady, chrámy kúpele… Avšak vytvoriť prosperujúce mesto nebude jednoduché, ak prekonáte všetky prekážky a dodáte vodu, mesto prežije a vy vyhráte.

Avadon: The Black Fortress HD – 5,49€ (pôvodná cena 10,99€)

Avadon: The Black Fortress HD je old school RPG hra, ktorá vyšla aj vo verzii pre počítače s viac ako 40 hodinovým príbehom. V hre sa ocitnete v koži bojovníka a špióna, sudcu a popravcu a budete bojovať proti nepriateľom, ktorí vtrhli do vašej vlasti. Barbarovia a monštrá ničia váš domov a vy ste jediný, kto ich môže zastaviť.

Time Recoil – 2,29€ (pôvodná cena 6,99€)

Hra Time Recoil je explozívna prestrelka s pohľadom zhora, v ktorej sa zabíjaním spomalí čas. Pri zabití protivníkov sa najskôr spustí efekt so spomaleným pohybom a pri likvidácii ďalších nepriateľov v tomto režime sa nabíjajú špeciálne schopnosti.

Príbeh je o rebélii a odplate v ktorej budete poslednou nádejou hnutia odporu, ktoré chce oslobodiť svet od šialeného vedca a diktátora. Organizácia rebelov má prístup k časovému stroju. Plán je lokalizovať úhlavného nepriateľa Mr.Time a cestovať v čase s cieľom zabiť ho, kým on nenájde a neeliminuje rebelov.

Hra vyšla aj vo verzii pre PC a herné konzoly X Box One a Playstation 4.

Templar Battleforce Elite – 5,49€ (pôvodná cena 9,99€)

Hra Templar Battleforce Elite je mix strategickej, tower defense a RPG hry. Vašou úlohou bude vytvoriť si vlastnú bojovú jednotku, na výber máte množstvo špecialistov, vylepšovať ich schopnosti a strategicky ich rozmiestniť v boji proti nepriateľom.

Kick Ass Commandos – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Uchopte guľomet, plameňomet, raketomet a granáty, zaútočte na nepriateľské základne a zachráňte svet v akčnej hre Kick Ass Commandos.

XCOM: Enemy Within – 2,29€ (pôvodná cena 10,99€)

XCOM: Enemy Within vám zverí velenie nad tajnou polovojenskou organizáciou s názvom XCOM. Ako veliteľ XCOM sa musíte brániť pred desivou globálnou mimozemskou inváziou správou zdrojov, vývojom technológií a dohľadom nad bojovými stratégiami a taktikou jednotlivých jednotiek.

Civilization Revolution 2 – 2,29€ (pôvodná cena 10,99€)

Civilization Revolution 2 je ťahová strategická hra. Vašou úlohou bude vybudovať slávnu ríšu, ktorá obstojí v skúške času.

Turbo Wheels – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Si pripravený na víťazstvo? Len prvé miesto sa počíta… Turbo Wheels je závodná hra, v ktorej nepotrebujete brzdy, pretože tie vás len spomaľujú. Hra obsahuje 25 unikátnych mini áut v piatich rôznych kategóriách (Šport, SS, GT, Formula & Classic), 4 rôzne krajiny (Brazília, Japonsko, Kanada a Spojené arabské emiráty) a niekoľko herných režimov.

Vertigo Racing – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

Jazdite tak rýchlo, ako len môžete, ale nespadnite z cesty! V závodnej hre Vertigo Racing čaká na vás viac ako 100 rôznzch šampionátov a 10 veteránov.

Pixel Boat Rush – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Pixel Boat Rush je zábavná závodná hra, v ktorej môžete vybaviť váš rýchlostný čln zbraňami. Hra ponúka rozsiahlu kampaň s RPG prvkami s množstvom člnov, ktoré môžete upravovať.

Alto’s Odyssey – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Alto’s Odyssey je oddychová skákačka, ktorá získala mnoho ocenení,napríklad: Apple Design Award Winner, 2018.

Hra Alto’s Odyssey je dostupná aj na Apple TV.

Roterra – Flip the Fairytale – 3,49€ (pôvodná cena 5,59€)

Roterra – Flip the Fairytale je logická hra v pohybujúcom sa svete, v ktorom musíte nájsť správnu cestu.

Kingdom Rush Vengeance – 3,49 € (pôvodná cena 5,49€)

Strategická hra, v ktorej sa budete snažiť obrániť svoje kráľovstvo pred nepriateľskými stvoreniami. Na to bude využívať rôzne veže a množstvo vylepšení.

macOS

Command & Conquer: Generals Deluxe Edition – 5,49€ (pôvodná cena 10,99 €)

Command & Conquer Generals je populárna real time stratégia, ktorá vás zavedie do sveta moderných vojnových konfliktov. Vyberte si generála, s ktorým budete kontrolovať ohromné armády po celom svete. Budete veliť jednej z troch unikátnych strán, každá má svoju výzbroj pre boj na zemi i vo vzduchu.

Waterlogue – 21,99€ (pôvodná cena 32,99€)

Aplikácia Waterlogue premení vaše fotografie na akvarelové maľby.

Door Kickers – 3,39€ (pôvodná cena 19,99€)

Hra Door Kickers vás postaví do úlohy veliteľa taktickej jednotky SWAT. Analyzujte situáciu, naplánujte si taktiku, vyberte zbrane a koordinujte viacerých vojakov pre splnenie vášho jediného cieľa, a tým je zachrániť všetkých rukojemníkov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.