Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #11 týždeň

Jedenáste tohtoročné vydanie zlacnených aplikácií pre iPhone/iPad a počítače Mac prináša pre operačný systém iOS mix aplikácii a hier. Pre počítače Mac môžete tento týždeň nájsť populárnu akčnú hru Call of Duty 4: Modern Warfare.

Simply North – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Aplikácia Simply North premení váš iPhone alebo iPad na kompas, ktorého dizajn si môžete prispôsobiť. Simply North zobrazuje magnetický alebo skutočný sever, vašu aktuálnu polohu, nadmorskú výšku a rýchlosť.

Depello – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Aplikácia Depello je nástroj na úpravu fotografií, ktorý premení obrázky a fotografie na čierno – biele, ale zachová a zdôrazní farbu podľa vášho výberu, vďaka čomu môžete vytvoriť nádherné diela.

Ultimate Stopwatch – 3,39€ (pôvodná cena 4,49€)

Ultimate Stopwatch je profesionálny nástroj na meranie času pre iPhone a iPad, ktorý poskytuje viac stopiek pre každého, kto musí sledovať veľký počet ľudí vo veľkom počte udalostí, najmä trénerov alebo učiteľov telesnej výchovy.

Roterra – Flip the Fairytale – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Roterra – Flip the Fairytale je logická hra v pohybujúcom sa svete, v ktorom musíte nájsť správnu cestu.
Hra vyšla len nedávno, avšak zatiaľ získala pozitívne ohlasy:
“PocketGamer Best new iOS games out this week – January 31st”
“The 5 iPhone and iPad games you need to play from January 2019, MacWorld”

Zdvihnúť to? – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Tento víkend tú máme aj aplikáciu od slovenského autora. Zdvihnúť to? vám pomôže identifikovať hovory a filtrovať telemarketingové, alebo obťažujúce hovory.

The Minims – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

The Minims je point to klik adnventúra, ktorá sa odohráva v minimalistickom svete Minimsov. Vašou úlohou bude zbierať rôzne predmety, vyriešiť hádanky, príbeh opisuje vnútornú cestu človeka o jeho úlohe v spoločnosti a rodine.

AdBlocker⁺ – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

AdBlocker⁺ je nástroj na blokovanie reklamy pre internetový prehliadač Safari.

Dead Rain : New Zombie Virus – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Dead Rain : New Zombie Virus je arkádová v hra vo svete plnom zombie a neustáleho dažďa, v ktorom musíte zachrániť svoju dcéru.

Aquavias – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Aquavias je logická hra, v ktorej je vašou úlohou zabrániť suchu v meste. Vytvoríte akvadukty, ktoré spoja vodné nádrže s mestami a privedie vodu do rôznych budov, ako napríklad amfiteáter, závesné záhrady, chrámy kúpele…
Avšak vytvoriť prosperujúce mesto nebude jednoduché, ak prekonáte všetky prekážky a dodáte vodu, mesto prežije a vy
vyhráte.

Back to Bed – 0,49€ (pôvodná cena 3,39€)

Hra Back to Bed je logická hra s ručne kreslenými levelmi. Hra sa točí okolo nešťastného narkoleptika Boba, ktorý ma za zvyk zaspať pri svojej nudnej práci v kancelárii. Preskúmate svet Bobovho podvedomia a budete riešiť čoraz ťažšie hádanky.

Infinity Dungeon! VIP – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Infinity Dungeon! VIP je RPG hra s množstvom kúzel a špeciálnymi útokmi.

REKT! – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

REKT! je závodná hra plná adrenalínových skokov. Hra ponúka 20 rôznych vozidiel, ktoré môžete postupne odomknúť.
REKT! je dostupný aj pre Apple TV.

Severed – 1,09€ (pôvodná cena 7,99€)

V hre sa prevtelíte do jednorukého bojovníka, ktorý sa vydá hľadať svoju rodinu. Severed bola ocenená titulom najlepšia hra roku 2016 pre iPad.

Scan My Document – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

Scan My Document premení váš iPhone na prenosný skener. Aplikácia má niekoľko užitočných funkcií, ako napríklad sama dokáže rozoznať dokument, ponúka vstavaný editor alebo možnosť zdielať dokumenty na populárne cloudové služby.

macOS

Call of Duty 4: Modern Warfare – 10,99€ (pôvodná cena 22,99€)

Starší, avšak jeden z najlepších dielov obľúbenej hernej série Call of Duty, ktorá sa tentokrát presúva do súčasnosti a ponúkne tak bohatý arzenál najmodernejších a najsilnejších zbraní, s nimi sa budete pokúšať riešiť celú radu situácií v bojových zónach po celom svete. V priebehu hlavnej kampane sa dostanete do rady dramatických akčných momentov a neustále sa budete ocitať v zaujímavých a hlavne nových situáciach. V jednej chvíli sa tak z vás stane sniper hlboko za nepriateľskou líniou, alebo podniknete frontálny útok s helikoptérami BlackHawk a príde i na letecké útoky proti nepriateľom nad zemou.

Disk Map Analyzer – 2 in 1 – Clean Your Hard Drive – 3,49€ (pôvodná cena 12,99€)

Ako už anglický názov prezrádza, aplikoacia Disk Map Analyzer – 2 in 1 – Clean Your Hard Drive má za úlohu analyzovať disk Macu a následne vám pomôže identifikovať najväčšie súbory a odstrániť nepotrebné súbory, vďaka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.