Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #10 týždeň

Ďalší víkend a ďalšie vydanie výberu dočasne zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac…

iOS

Pocket Anatomy – 1,09€ (pôvodná cena 9,99€)

Pocket Anatomy je atlas ľudského tela s viac ako 1000 rôznymi štruktúrami ako žily, orgány, tepny…

Smart ships – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Klasická hra Lodičky … Vašou úlohou je zničiť nepriateľovi celú flotilu.

Evo Explores – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Evo Explores je logická hra, ktorá sa inšpirovala hrou Monument Valley.

Earth 3D – Amazing Atlas – 0,49€ (pôvodná cena 3,39€)

Objavte množstvo fascinujúcich a užitočných informácii o našej planéte pomocou aplikácie Earth 3D – Amazing Atlas. Aplikácia zobrazuje 3D model Zeme, mapy, nočnú oblohu, viac ako 2600 rôznych objektov, atlas zvierat a rastlín …

This War of Mine – 2,29€ (pôvodná cena 16,99€)

V This War of Mine nebudete hrať ako elitný vojak, ale ako skupina civilistov, ktorí sa snažia prežiť v obkľúčenom meste, zápasia s nedostatkom potravín, liekov a neustálym nebezpečenstvom od ostreľovačov a nepriateľských mrchožrútov. This War of Mine ponúka úplne nový herný zážitok vojny videný z úplne z inej perspektívy.

Evergrow – 2,29€ (pôvodná cena 3,39€)

Hra Evergrow kombinácia strielačky a logickej hry v ktorej budete vašou úlohou preskúmať vesmír, objaviť skryté poklady a odkryť staré artefakty.

Epica 2 Pro – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Podľa autorov aplikácie je Epica 2 Pro najobľúbenejšia aplikácia na fotenie na svete. Ponúka rôzne špeciálne efekty a scény, vďaka ktorým sa stanete kúzelníkom, paladínom, svalnatými mužmi alebo krásnymi králikmi …

PDF Max Pro – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

PDF Max Pro je čítačka PDF súborov pre iOS zariadenia. Umožňuje zvýrazňovať text, pridávať poznámky, vkladať text, pečiatky alebo podpis.

Anthill – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

V hre Anthill je vašou úlohou ovládať rôzne typy mravcov zo svojho mraveniska tak, aby ste dokázali odolať nepriateľským vlnám prichádzajúcich chrobákov, pričom sa snažíte nahrať čo najvyššie skóre. V hre existuje aj spojenie s prírodou vo forme pracujúcich mravcov, ktorí napríklad zháňajú potrebný materiál pre stavanie mraveniska. V hre sa vyskytujú aj špeciálne mravce vyzbrojené všakovakými zbraňami a bombami, ktoré bojujú priamo z prichádzajúcimi chrobákmi.

Universal Zoom – 2,29€ (pôvodná cena 4,49€)

Aplikácia Universal Zoom vám ponúka neuveriteľné porovnanie veľkosti objektov – od tých najmenších možných, ako subatomické častice, cez zvieratá ľudí, rôzne stroje, stavby až po vesmírne objekty, ako mesiace, planéty…

Evoland 2 – 1,09€ (pôvodná cena 7,99€)

Evoland 2 je nástupcom pôvodného Evoland s vylepšenou grafikou, kde budete cestovať časom, s jednoduchou hrateľnosťou, ktorá sa bude postupne vyvíjať, ako sa budete pohybovať v príbehu. Hra sa bude postupne meniť z “pixelovej” grafiky a postupne prerastie do detailnej 3D verzie Evoland 2 je oveľa väčšia hra a v srdci klasické RPG, s komplexným scenárom založeným na cestovaní v čase. Môžete očakávať desiatky postáv s vlastným prostredím a ambíciami a diametrálne odlišnými hernými štýlmi, ktoré sú spojené s príbehom a akciou hráča. Evoland 2 je plný humoru a odkazov na klasické hry, ako napríklad Mario, Street Fighter a Bomberman a ďalšie legendy rôznych žánrov.

Evoland 2 vyšla aj vo verzii pre PC a podporuje aj Apple TV.

macOS

LEGO Star Wars: The Force Awakens – 21,99€ (pôvodná cena 44,99€)

Prostredníctvom LEGO Star Wars: The Force Awakens sa ponoríte do nového filmu hlbšie než kedykoľvek predtým. Môžete sa tešiť na všetkých známych hrdinov, medzi ktorými nechýbajú napríklad Rey, Finn, Poe Dameron, Han Solo, Chewbacca, C3PO, BB-8, Kylo Ren, generál Hux, alebo kapitánka Phasma. Môžete sa s nimi pustiť do preskúmania známych lokalít zo sveta Star Wars, ako sú Jakku a základňa Starkiller.

Rise of the Tomb Raider – 21,99€ (pôvodná cena 42,99€)

V hre Tomb Raider sa Lara Croft zmenila na skutočnú osamelú bojovníčku a nazrela do hlbšieho, tajomného sveta. Teraz, po odkrytí prastarého tajomstva, musí Lara preskúmať najzradnejšie a najodľahlejšie oblasti na Sibíri a odhaliť tajomstvo nesmrteľnosti skôr, než sa to podarí nemilosrdnej organizácii známej ako Trinity. Lara musí použiť svoju myseľ a schopnosť prežitia, utvárať nové spojenectvá a nakoniec naplniť svoj osud ako Tomb Raider.

Life Is Strange – 12,99€ (pôvodná cena 22,99€)

Life is Strange je päťdielna epizodická hra, ktorá si kladie za cieľ urobiť revolúciu v hrateľnosti založenú na voľbách a následkoch tým, že vám umožňuje pretočiť čas a ovplyvňovať minulosť, prítomnosť a budúcnosť. Ste Max, profesionálny fotograf, ktorý zachráni svoju priateľku Chloe a odhalí, že Chloe dokáže pretočiť čas…

Before the Storm – 16,99€ (pôvodná cena 32,99€)

Life is Strange: Before the Storm je prequelom k prvej hre a odohráva sa tri roky pred ňou – v hlavnej úlohe s vtedy ešte 16-ročnou Chloe Price. Hra rozpráva príbeh o vzťahu medzi Chloe a ej spolužiačkou Rachel, pričom celá hra a dianie sa sústredí na rozhodnutia, ktoré hráč spraví v rozhovoroch.

Tomb Raider – 16,99€ (pôvodná cena 32,99€)

Potom, čo náhla búrka zničí loď na ktorej sa plaví, ocitá sa vystrašená mladá žena vyplavená na neznámej pláži. Má iba jediný cieľ, prežiť. Tu začína prvé dobrodružstvo mladej a neskúsenej Lary Croft v príbehu, ktorý mapuje cestu obyčajnej ženy, ktorá zistí, ako ďaleko musí zájsť, aby zostala nažive. Je vyzbrojená len surovými inštinktami a fyzickými schopnosťami, ktoré musí hnať za hranice ľudskej odolnosti. Hra Tomb Raider prináša intenzívny a odvážny príbeh o pôvode Lary Croft a jej prerod z vydesenej mladej ženy na zoceleného dobrodruha.

Secret Folder – 24,99€ (pôvodná cena 29,99€)

Aplikácia Secret Folder umožní ochrániť súbory a priečinky pred zrakom príležitostných používateľov vášho Macu. Jedným kliknutím môžete nechať tieto súbory a priečinky zmiznúť a samozrejme nechýba ani zabezpečenie heslom.

SimCity 4 Deluxe Edition – 5,49€ (pôvodná cena 21,99€)

V hre SimCity môžete postaviť to najrealistickejšie mesto aké si môžete predstaviť. Vaše mesto ožije ruchom stavenísk dopravy a životom vašich Simov. Postavte sídla, mosty cez kaňony a mrakodrapy v centrách. SimCity 4 Deluxe Edition obsahuje ako SimCity 4, tak i datadisk Rush Hour, ktorý vám dá väčšiu kontrolu nad hromadnou dopravou a dve katastrofy navyše.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.