Touch Bar s Touch ID pre 16 palcový Macbook Pro potvrdený

O novom Macbooku sa postupne vynárajú ďalšie informácie. Tou najnovšou je potvrdenie dotykových periférií.

Vyplýva to z obrázkov, ktoré obssahuje macOS 10.15.1. Vidno na nich zariadenie, ktoré disponuje tlačidlom pre zapínanie (resp. Touch ID), ktoré je oddelené od zvyšku Touch Bar sekcie.

To sedí s predošlými informáciámi o hardvérovej escape klávese namiesto softvérovej, ktorú poznáme z aktuálnych modelov.

komentárov
  1. Kolko rokov bude Apple trvat, kym pridu na to, ze Touch Bar je nepouzitelna blbost? Asi tolko, kym zistia, ze butterfly klavesnica je kravina.

    0
    0
  2. Tak to ste stastny clovek… Fora su plne nespokojnych uzivatelov butterfly klavesnic – klavesy bud nefunguju alebo pisu viac znakov pri jednom stlaceni… S pradchadzajucou klavesnicou tieto problemy neboli.

    0
    0
  3. som na tom podobne, nemam zatial problem s klavesnicou.

    pravdou je ze doma je notebook v docku akurat ked som mimo pouzivam klavesku ale funguje zatial.

    0
    0
  4. Tiez som spokojny majitel butterfly klavesnice. A predtym som mal MB Air klavesnicu, kt. bola tiez uzasna. A s touchbarom tiez nemam problemy, ale samostatny ESC by som uvital, ale nie je to nic nutne pre mna a to som developer.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.