Tim Cook odteraz vystupuje ako “Tim Apple”, reaguje tak na brept Donalda Trumpa

Donald Trump dnes opäť perlil, keď riaditeľa svetoznámej kalifornskej spoločnosti nazval “Tim Apple”. Okrem toho, že si z tohto breptu urobili srandu fanúšikovia, zjavne pobavil aj samotného šéfa Applu, Tima Cooka, ktorý sa na Twitteri premenoval.

Vďaka možnosti zadať logo Applu ako Unicode znaku na zariadeniach využívajúcich iOS, macOS alebo iný z operačných systémov vyrobených spoločnosťou Apple, tak dnes nájdete Tima Cooka na Twitteri vystupujúceho pod menom “Tim ”. Samotný brept pochádza z nasledovného výroku:

Otvoríme rozvoj pracovných síl, pretože musíme. Prichádza k nám veľmi veľa spoločností. Ľudia ako Tim – expandujete vo veľkom a robíte veci, ktoré som od vás očakával hneď od samotného začiatku. Zvykli ste hovoriť ‘Tim, musíte začať tu’, a vy ste naozaj do našej krajiny vložili veľké investície. Naozaj si to ceníme, Tim Apple.

Tim Apple

Samotný brept však nie je prvým a zrejme ani posledným vo výrokovej histórii prezidenta Donalda Trumpa. Dávnejšie takto nechtiac premenoval aj šéfku leteckej spoločnosti Lockheed, Marillyn Hewson. Tú minulý rok nazval Marillyn Lockheed, čím ju neúmyselne pričlenil do rodiny zakladateľa firmy, Allana Lockheeda.

Pôvodné video, s ktorým prišiel server The Verge, si môžete pozrieť nižšie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.