Na PS4 teraz môžete hrať z iPhonu, Sony vydalo iOS verziu Remote Play

Sony práve sprístupnilo svoju funkciu Remote Play na iOS. Umožňuje ovládať PS4 a streamovať z nej hry priamo do mobilného zariadenia.

Vďaka Remote Play môžete hrať vybrané PS4 tituly aj na iných zariadeniach v domácnosti. Funkcia pôvodne určená pre handheld Playstation Vita sa pre pár rokmi dostala aj na Mac a Windows a smartfóny od Sony. Teraz je dostupná aj na iPhone a iPade.

Stačí ju po jej stiahnutí spárovať s vašou konzolou. Sú tu však limitácie: funkcionalitu nepodporujú úplne všetky hry a spoľahnúť sa musíte na virtuálne tlačidlá na obrazovke – bohužiaľ sa s iOS zariadením nedá spárovať ovládač DualShock. Taktiež je možné hrať len na domácej Wi-Fi sieti.

Na Remote Play budete potrebovať iPhone 7/iPad 6. generácie alebo novší a aktuálnu firmvérovú verziu 6.50 na vašej PS4. Aplikáciu si môžete bezplatne stiahnuť na App Store.

[appbox appstore id1436192460?mt=8]
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.