Predaj iPhone 11 a iPhone 11 Pro sa spúšťa už zajtra o 8:00

Trio nových iPhonov bude od zajtra dostupné po celom svete, vrátane Slovenska a Česka.

Na nové iPhony sme už zvyknutí čakať zvyčajne do konca septembra. Tento rok však Apple prekvapil a predaj nových telefónov spúšťa naraz na väčšine svetových trhov.

Ako sa teda k iPhonu 11 dostanem?

Ak ste si nové telefóny predobjednali u niektorého z miestnych predajcov, mali by ste mať vystarané. Aj napriek tomu však bude počet rezervovaných kusov obmedzený a kľudne sa môže stať, že si na svoju konkrétnu konfiguráciu počkáte o niečo dlhšie.

Preto sa môže vyplatiť skúsiť šťastie a zájsť hneď zrána do jednej z fyzických predajní. Vybrané modely totiž budú dostupné aj k voľnému predaju, opäť však nevieme v akom počte a konfiguráciách. Predaj sa oficiálne spustí o 8:00.

Prečítajte si aj:

Novému iPhonu sa v predpredaji darí

iPhone 11: prvé recenzie zo sveta

komentáre
  1. preco si ludia predobjednavaju mobil? neviem tomu prist na chut, je to obycajny spotrebak .. a ci ho mam zajtra alebo o tyzden, zalezi na tom? mam iny mobil s ktorym viem volat a predpokladam ze vacsina ludi, tak to nechapem

    0
    0
  2. ..ja som si napr. predobjednal Xrko min. rok jednak preto, ze bolo za lepsiu cenu na predobjednavku a jednak pretoze som chcel mat cim skor iphone na 2sim a zbavit sa tak nosenia dvoch tel. Cca. po mesiaci ako som ho mal som ho zacal pouzivat s Orange eSIM sluzobna + 4ka moja sukromna, hned ako to Orange spustil do testovacej prevadzky a pouzivam ho tak do dnes.. medzi casom som vsak zistil, ze ak by niekto chcel iphone na dve fyzicke SIM, staci si to tak v obchode u nas vypytat alebo sa popozerat po verzii pre Honkong, ktora ma oficialny firmware pre cely svet, ale tam straca rok zaruku uz potom..

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.