iPhone 11: prvé recenzie zo sveta

Nový model iPhone sa už čoskoro dostane do predaja. Predtým sa však už stihol ocitnúť v rukách recenzentov po celom svete. Tu je výber ich hodnotení.

TechCrunch

Night mode nového iPhone 11 je skvelý. Funguje výborne a v porovnaní s inými low-light fotoaparátmi je jeho expozícia a poňatie farieb naozaj to najlepšie.

The Verge

iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max predstavujú jedny z najvyváženejších a najvýkonnejších telefónov, ktoré Apple (alebo hocikto) vyrobil. Disponujú vynikajúcou životnosťou batérie, procesormi, vďaka ktorým v hre budú nasledujúce roky ako aj úžasný displej a nový fotoaparát, ktorý prekonáva všetky ostatné telefóny, a ktorý by sa mal koncom roka dočkať ešte sľúbeného softvérového vylepšenia.

Mashable

Softvér v spojení s foto hardvérom je tým, čo odlišuje fotoaparát iPhone 11 Pro od zvyšku trhu a umožňuje dokonale hladkú súhru troch šošoviek.

Esquire

Všetky nové iPhone vám umožnia nakrúcať video v 4K a 60 snímkov za sekundu. Výsledkom sú skutočne ostré zábery vo vysokom rozlíšení, ktoré vás ohromia hladkým pohybom na obrazovke. Navyše, nástroje pre úpravu videa vám umožnia strihať a robiť korekcie videa spôsobom, na aký ste boli zvyknutí pri fotkách.

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?