Kocka je späť: ikonický Apple store na 5th Avenue má novú podobu

Značka predstavila renovované priestory svojho dobre známeho obchodu, ktorý sa nachádza na nemenej známom mieste v New Yorku.

Na prvý pohľad zaujme vysvietená výloha v tvare sklenej kocky, ktorá sa týči nad zrekonštruovaným námestím a priťahuje všetkých zvedavcov. Po novom majú priestory dvojnásobnú rozlohu a vďaka vyšším stropom aj viac prirodzeného svetla.

Ruka v ruke s priestrannejšou budovou prichádza aj výrazne väčšia kapacita personálu. Aktuálne je návštevníkom k dispozícii 900 zamestnancov, ktorí sa dohovoria tridsiatimi jazkymi. Ide zároveň o jediný Apple retail, ktorý s 24 hodinovou celoročnou prevádzkou svoje brány prakticky nezatvára.

Kocku premiérovo v roku 2006 otváral Steve Jobs a osobne privítal prvých zákazníkov. Dodnes predajňu navštívilo takmer 60 miliónov ľudí. Za zmienku stojí, že to je v prepočte na roky viac návštevníkov ako na Soche slobody.

Znovuotvorenie vylepšenej ikony medzi Apple stormi je skvele načasované na piatkové ráno o 8:00. Dnes totiž prichádza na pulty po celom svete nový iPhone 11 aj piata generácia Apple Watch. Ak to máte na 5th Avenue trochu ďaleko, u nás všetky novinky nájdete v ponuke iStores.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.