Jeff Williams nahradí Jonathana Ivea

Keď Jony Ive oznámil, že opúšťa Apple, aby rozbehol svoju vlastnú dizajnovú firmu, Apple potvrdil, že jeho miesto a povinnosti prevezme Jeff Williams. Vo Williamsovom profile zverejnenom na The Wall Street Journal je zvýraznených mnoho jeho úspechov, vrátane informácie, že sa jedná aj o pravdepodobného nástupcu generálneho riaditeľa Apple, Tima Cooka. 

Podľa ľudí, ktorí úzko spolupracujú s Williamsom, bol podľa nich Jeff “viac viditeľný” vo vývoji produktov Apple, ako Tim Cook. Williams prejavil záujem podieľať sa na úprave vzhľadu a zákaznícky dojem určitých výrobkov a pomohol zmeniť Apple Watch z jeho “módne” zameraného štartu na ten, ktorý sa zaoberá predovšetkým zdravotnými a fitness funkciami, ktoré možno získať i bez pripojeného iPhonu. Jeff Williams bol dokonca jedným z členov produktového tímu, zodpovedného za iPhone 4.

Mnoho zahraničných zdrojov diskutuje o tom, ako budú budúce zariadenia Apple vyzerať bez “magického” dotyku Jony Ivea.
“Mohli ste sa pozrieť na Jonyho a povedať: Je dušou Steva Jobsa. Rozmýšľam ako sa Apple vysporiada s dizajnom v budúcnosti.”

Podotkol prezident Ensemble Captial, Sean Stannard-Stocktom.

 

komentár
  1. …ak apple dokáže trafiť na zadnú stranu čohokoľvek jabĺčko, tak sa ten dizajn bude predávať :D …mám pocit :D

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.