Druhá generácia AirPods už v najbližších mesiacoch?

Objavili sa nové správy o druhej generácií bezdrôtových slúchadiel od Applu. Na trh by sa mohli dostať ešte v prvej polovici tohto roka.

Tvrdí to server DigiTimes, ktorý je napojený na zdroje v dodávateľskom reťazci v Číne. Podľa neho by AirPods mali prísť v prvej polovici 2019, čo je taktiež v súlade s predpoveďou známeho Ming-Chi Kua. Ten hovorí o prvom štvrťroku 2019.

Nové AirPods by okrem obalu s bezdrôtovým nabíjaním mali dostať aj bližšie nešpecifikované fitness funkcie, čím by sa mohli dopĺňať napríklad s Apple Watch. Tento model slúchadiel sa prvýkrát objavil ešte v novembri na regulačnom úrade pre Bluetooth periférie. Fungujú na novom štandarde Bluetooth 5.0, zatiaľ čo aktuálne AirPods na staršom 4.0.

Správa taktiež hovorí o nasledujúcej generácií slúchadiel, ktoré by na trh mali prísť v roku 2020. Ponúknu celkom nový dizajn a odolnosť voči vode a potu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.