Apple začína vyrábať nový iPad a AirPods

Hovorí sa, že Apple už v čase svojho budúcotýždňového eventu predstaví novú generáciu slúchadiel AirPods a nový iPad, respektíve iPad mini.

Všetko je zatiaľ v rovine špekulácií, ale server DigiTimes s odvolaním na zdroje v dodávateľskom reťazci vraví, že firmy Flexium Interconnect a Zhen Ding Technology začínajú masovo vyrábať flex káble pre novú generáciu iPadov. Malo by sa pritom jednať o ďalšiu aktualizáciu lacného 9,7″ iPadu, ktorý minulý rok obdržal výkonnejší hardvér a podporu prvej generácie Apple Pencil.

Tento rok však očakávame len hardvérový refresh bez väčších zmien, hoci sa hovorilo o možnom zvýšení veľkosti displeja. V kartách by mal byť aj iPad mini 5. generácie. Ani ten by však nemal spraviť dieru do sveta a takisto by aj on mal jednoducho priniesť viac výkonu. Terajší model vyšiel v roku 2015.

DigiTimes tiež píše, že Apple by mal uviesť na trh aj novú generáciu slúchadiel AirPods, po boku ktorých Apple zrejme predstaví nové puzdro s podporou bezdrôtového nabíjania. S výrobou prvých komponentov už mali začať firmy Compeq Manufacturing a Unitech, ktoré majú vyrábať miniatúrne základné dosky ukrývajúce sa ako vovnútri slúchadiel, tak v sprievodnej kapsuli.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.