Apple vydal dodatočnú aktualizáciu macOS Mojave 10.14.6

Apple dnes vydal dodatočnú aktualizáciu macOS Mojave 10.14.6, ktorá prichádza týždeň a pol po pôvodnej aktualizácií macOS Mojave 10.14.6. 

Dodatočnú aktualizáciu macOS Mojave 10.14.6 sa dá stiahnuť v sekcii “Aktualizácie softvéru” v Systémových nastaveniach a kliknutím na tlačidlo Aktualizovať teraz. Dnešná, dodatočná aktualizácia je adresovaná chybe, ktorá bránila správnemu zobudeniu Macu zo spánku. Apple odporúča všetkým užívateľom inštalovať túto aktualizáciu, aby sa tento problém opravil.

Pôvodná aktualizácia macOS Mojave 10.14.6 opravovala chybu, ktorá spôsobovala grafické problémy, keď sa prebudilo zariadenie zo spánku. Aktualizácia obsahuje aj ďalšie opravy chýb.

 

komentárov
  1. Už je škoda OS komentovať. čo chytia do rúk poserú. Môžu si podať ruky s Microsoftom. Apple sú už len drahé krabičky. Je to len otázka kedy na to ľudia prídu. Zlaté časy keď Apple znamenal kvalitu a značku.

    0
    0
  2. Tiež si myslím, že by sa niečo také nemalo stávať takej spoločnosti ktorá predáva “prémiové” produkty.. keď vydávam aktualizáciu tak na poriadok čo vyrieši problémy a nie narobí dalšie.. nemajú 5 zamestnancov. človek aby aktualizoval každý týžden

    0
    0
  3. ja som napr. nič nepostrehol. Všetko funguje správne. Na to aký komplikovaný je to produkt, mi príde, že funguje o 300% lepšie ako nejaký windows napr. :D Stále pre mna uživatelsky užasny produkt. Len nech makaju a opravuju, ako by to mali nechať pridlho domrdané….

    0
    0
  4. nechapem tieto lamentacne kecy..
    vsetko sa moze pokazit, nic nie je dokonale. ani apple. nikdy nebol a nikdy nebude. stala sa chyba, ktoru opravili. co sa vam nepaci??
    * kecy o tom, ze apple znamenal akusi “znacku” ci co :)))) moze do eteru vypustit asi len teenager..

    0
    0
  5. Ako sorry, ale neviem o čom točite. Ja som problém nezaregistroval a narozdiel od MS počas aktualizácie môžete pracovať. Windows ešte zďaleka nedorástli na kvalitné a spoľahlivé produkčné prostredie.

    0
    0
  6. Som mac pozitiv, ale ti co pisete ze windows nedorastol: vy ste nedorastli. Ked zacnete pracovat a bude to nahodou v IT, tak pochopite, ako velky a komplikovany Windows svet je a kde vsade ma Microsoft prsty. Ich politiku nemam rad, ale sudit Microsoft iba z vasho stredoskolackeho zazitku na hodine informatiky je take detinske a slovenske. Chyby sa maju opravovat cim skor a budte radi, ze Apple reaguje tak rychlo, ako reaguje.

    0
    0
  7. Pre DEBIL: Čitaj s porozumením – kvalitné a spoľahlivé PRODUKĆNÉ prostredie…
    Príst niekam na servis a čakať 2 hodiny kým ti dobehnú aktualizácie, nakolko sa popri aktualizáciach nedá nič robiť, na školení sa všetkým účastníkom začne akutualizovať prostredie (vrátane školitela) takže jeden deň praktického SW školenia je v čudu… no to produktivite moc nepomôže. Ano je všemožne rozšírený a to že ho kvôli pár servisným apkam alebo CAD-ovým nadstavbam musíme používať, ma veľmi skľučuje.

    0
    0
  8. MCGROFO: Kvalitne a spolahlive prostredie neexistuje. Ludia musia mat pracu a vyrobca OS s najvacsim podielom na trhu im ju dava. Ze sa aktualizacie spustia vtedy, ked nemaju, je chyba administratora. SCCM je takisto produkt od MS a vzdy existuje volba odlozit instalaciu, ak to administrator povoli. Firemne prostredie na Macu tiez nie je med lizat

    0
    0
  9. Zdravým. Po aktualizácií, ktorú som spravil na Macbook Air s OS High Siera je všetko OK. Taktiež bola aktualizácia na mojom iMac 27 Safari a OS Mojave. Po aktualizácií mi na niektorých pre mňa potrebných portáloch nechce safari otvoriť okno pre nahratie potrebného súboru napríklad na http://www.uloz.to Má nieto podobný problém ? V Google Chrome funguje táto funkcia OK.

    0
    0
  10. Zdravým. Po aktualizácií, ktorú som spravil na Macbook Air s OS High Siera je všetko OK. Taktiež bola aktualizácia na mojom iMac 27 Safari a OS Mojave. Po aktualizácií mi na niektorých pre mňa potrebných portáloch nechce safari otvoriť okno pre nahratie potrebného súboru napríklad na http://www.uloz.to Má nieto podobný problém ? V Google Chrome funguje táto funkcia OK.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.