Apple včera vydal iOS 12.3 beta 6

Apple včera vydal šiestu beta verziu nadchádzajúcej aktualizácie iOS 12.3 pre developerov a po novom aj verejných beta testerov. Beta je dostupná iba pár dní po vydaní piatej bety a mesiac po vydaní aktualizácie iOS 12.2, ktorá priniesla Apple News+ (pre americký trh), nové Animoji a mnoho ďalšieho. 

Registrovaný developeri a verejní beta testeri si môžu beta verziu iOS 12.3 stiahnuť z Apple Developer Centra alebo (verejní beta testeri) pomocou over-the-air s nainštalovaným príslušným konfiguračným profilom. Pokiaľ už je tento profil nainštalovaný, verejní beta testeri by mali dostať notifikáciu o tejto aktualizácií na svojich zariadeniach.

iOS 12.3 a tvOS 12.3 predstavili vynovenú verziu aplikácie Apple TV, ktorá dostáva nový dizajn a funkcie. Nová aplikácia sa spája aj s pripravovanou služnou Apple, Apple TV+ o ktorej sa viac dočítate v tomto článku.

Apple oznámil, že nová aplikácia Apple TV bude dostupná v máji, čo znamená, že sa pravdepodobne jedná o poslednú beta verziu iOS 12.2 pre jej verejným vydaním.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.