Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #08 týždeň

V tohtoročnom ôsmom vydaní zlacnených aplikácii pre Phone/iPad a Mac sa pre operačný systém iOS ocitlo v zľave množstvo aplikáckií, či už hier alebo editorov fotografií. Pre počítače Mac je v akciovej cene staršia ale stále populárna hra Call of Duty 4: Modern Warfare.

iOS

Moto Race – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

V hre Moto Race máte len dve úlohy, pozbierať všetky mince a nespadnúť. Vaším nepriateľom je len čas a gravitácia. Pre maximálny počet bodov musíte prejsť trať čo najrýchlejšie.

Slide Tetromino Premium – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Slide Tetromino Premium je logická hra v ktorej bude vašou úlohu popresúvať bloky tak, aby ste sa dostali ku kľúču, ktorý vám odomkne ďalšiu úroveň.

Chess Pro – Ultimate Edition – 10,99€ (pôvodná cena 17,99€)

Jeden z najlepšich šachov pre vaše iOS zariadenie.

Epica 2 Pro – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Podľa autorov aplikácie je Epica 2 Pro najobľúbenejšia aplikácia na fotenie na svete. Ponúka rôzne špeciálne efekty a scény, vďaka ktorým sa stanete úzelníkmi, paladinmi, svalnatými mužmi alebo krásnymi králikmi …

Brave Guardians TD – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Brave Guardians je epic 3D akčná fantasy “tower defense” hra, ktorá rozpráva príbeh štyroch hrdinov (Pepo, Tiko, Zagi a Rapu) – každý s mimoriadnymi schopnosťami.

Run Cow Run – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Jedného dňa si malá krava uvedumí, aký asud ju čaká a rozhodne sa újsť. Zatiaľ čo ju prenasleduje farmár, chce zachrániť ostatné poľnohospodárske zvieratá. V hre Run Cow Run budete musieť prekonať všetky prekážky a a pozbierať mince.

Noogra Nuts – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Noogra Nuts je arkádová hra v kotrej ovládate malú veveričku s jedinečnou schopnosťou. Dokáže hlavou lúskať orechy…

Enlight – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Enlight sa prezentuje ako jediná fotografická aplikácia, ktorú na telefóne budete potrebovať a ponúka pokročilejšie funkcie spolu s jednoduchým aplikovaním filtrov, všetko v prívetivom dizajne. Pozitívne sa o nej vyjadrili aj recenzenti z CNET, iMore a Digital Trends.  “Najlepší fotografický all-in-one editor, ktorý poskytuje ľahko použiteľné a výkonné nástroje.”- Apple, Inc.

Evoland – 0,49€ (pôvodná cena 5,49€)

Evoland je hra, ktorá sa vyvíja a z pixelovej grafiky a postupne prerastie do detailnej 3D verzie. Banálny postup a možnosti v úvode sú obohacované o nové prvky a súčasti a priebeh je čoraz zaujímavejší. Systém hry je založený na postupnom pridávaní jednotlivých zložiek. Zážitok sa mení počas progresu a vývoja hratelnosti, boje napríklad prechádzajú z reálneho času na ťahové a jednoduché bludiská s logickým postupom do máp s náhodnými bitkami.

Iesabel – 0,49€ (pôvodná cena 6,99€)

V dobách temnoty môžu zachrániť svet iba najsilnejší hrdinovia. Postavte sa voči zlu v režime jedného hráča alebo až so siedmimi priateľmi v režime co-op. Iesabel je RPG hra s bohatou kampaňou, v ktorej navštívite bažiny, púšte, ľadové údolia, ruiny, lesy … Ďalej ponúka množstvo veci na zbieranie a vylepšovanie a desiatky zručností.

Merchants of Kaidan – 0,49€ (pôvodná cena 5,49€)

Hledáte náročnú obchodnú hru spojenú s množstvom RPG prvkov? Potom je Merchants of Kaidan priamo pre vás. Začínate skromne, s jedným vozíkom a vreckom zlatých a strieborných mincí. Prechádzajte svet a vyhledávajte príležitosti, z ktorých niečo kvapne. Nakupujte lacno, predávajte draho – jednoduché motto obchodníkov, samotná práca je však ťažšia, ako sa zdá.

Super Tank Battle – CityArmy (iPhone verzia) – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

verzia pre iPad

Tvorcovia hry Super Tank Battle – CityArmy sa inšpirovali hernou klasikou, ktorá vyšla ešte pre hernú konzolu Nintendo NES, hrou Tank battle.

macOS

iMUSCLE 2 – 5,49€ (pôvodná cena 10,99)

iMUSCLE 2 je fitness aplikácia, ktorá v 3D prostredí zobrazí všetky svaly ľudského tela a pomôže vám vytvoriť tréningový plán.

MyBrushes – Paint, Draw, Sketch – 0,49€ (pôvodná cena 32,99€)

MyBrushes – Paint, Draw, Sketch je vynikajúca aplikácia na kreslenie.

Call of Duty 4: Modern Warfare – 10,99€ (pôvodná cena 22,99€)

Ďalší diel toľko úspešnej FPS, ktorá sa tentokrát presúva do súčasnosti a ponúkne tak bohatý arzenál najmodernejších a najsilnejších zbraní, s nimi sa budete pokúšať riešiť celú radu situácií v bojových zónach po celom svete.   V priebehu hlavnej kampane sa dostanete do rady dramatických akčných momentov a neustále sa budete ocitať v zaujímavých a hlavne nových situáciach. V jednej chvíli sa tak z vás stane sniper hlboko za nepriateľskou líniou, alebo podniknete frontálny útok s helikoptérami BlackHawk a príde i na letecké útoky proti nepriateľom nad zemou.

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.