Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #07 týždeň

V siedmom vydaní zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac môžete nájsť pre operačný systém iOS niekoľko zaujímavych herných “peciek” ako: MONSTER HUNTER FREEDOM UNITE,  NBA 2K18 alebo Football Manager Mobile 2018. Po počítače Mac je v zľave populárna simulátor stavby väzenia Prison Architect.

iOS

PhotoJus Smoke FX Pro – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Editor fotografií PhotoJus Smoke FX Pro je zameraný na pridanie dymových efektov do vašich fotografií.

Night Sky Map: Planet Explorer – zadarmo (pôvodná cena 10,99€)

Prenosné planetárium do vášho vrecka. Aplikácia Night Sky Map vám ukáže hviezdy, planéty a súhvezdia. Jednoducho stačí iPhone namieriť na oblohu a aplikácia vám zobrazí vesmírne telesá.

Dogfight Elite – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Hra Dogfight Elite je vojnový simulátor I. a aj II. svetovej vojny. V Dogfight Elite môžete lietať lietadlom, riadiť tank alebo vyskočiť z lietadla a brániť svoju pozíciu ako vojak.

RPGolf – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Za siedmimi horami a za siedmimi dolinami bolo raz jedno kráľovstvo s vášňou pre najlepší šport na svete – golf. Všetci v tejto krajine hrajú golf deň aj noc, až kým krajinu nenapadli monštrá. Z jasného neba sa objavila odvážna dievčina, ktorá zachráni kráľovstvo…

QRtization – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Aplikácia QRtization vám priamo na vašom iPhone pomôže vygenerovať QR kódy.

ReliCam – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

ReliCam je aplikácia na fotografovanie a natáčanie videí, ktorá pridáva možnosť manuálne nastaviť zaostrenie, ISO alebo rýchlosť uzávierky.

Easy Notes Locker Pro – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Aplikácia Easy Notes Locker Pro vám pomôže uchovať vaše poznámky v bezpečí. Prístup k nim si môžete zaheslovať vlastným heslom. Akonáhle aplikáciu ukončíte, alebo zablokujete vaše zariadenie, pre prístup k vašim údajom bude nutné opäť zadať heslo. Easy Notes Locker Pro ponúka aj zaujímavú funkciu, pokiaľ trikrát zadáte nesprávne heslo, automaticky predná kamera spraví fotografiu a vy môžete zistiť zvedavca.

Earn to Die 2 – 0,49€ (pôvodná cena 2,29€)

V hre Earn to Die 2 budete riadiť svoje auto počas zombie apokalypsy a vašou úlohou sa bude dostať na opačný koniec mesta a zraziť čo najviac zombíkov. V hre môžete odomknúť a “vytunovať” 10 rôznych vozidiel.

Death Point – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Death Point je špionážna hra plná vzrušenia a emócii ktorá sa odohráva v postapokaliptickej budúcnosti, ktorá neodpúšťa chyby a nedáva žiadnu šancu prežiť slabým. Hra obsahuje 10 misií približne s 12 hodinovým gameplayom.

OTTTD: Over The Top Tower Defense – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Over The Top Tower Defense je mix real time stratégie a tower defense hry. Vašou úlohou dude stavať a vylepšovať bojové veže a veliť a vylepšovať skupinu hrdinov a bojovať prosti rôznym  “bossom”.

MONSTER HUNTER FREEDOM UNITE – 4,99€ (pôvodná cena 16,99€)

Monster Hunter je späť! Tento krát sa vracia naozaj štýlovo. Prinesie vám totiž 400 misií k tomu 500 hodín hracieho času a naozaj prepracovaný single i multiplayer. Pre postavy je pripravených 1500 zbraní a 2000 setov brnení. Multiplayer je naozaj prepracovaný, môžete vytvárať štvorčlenné tímy a užiť si zážitok, keď ako tím pôjdete loviť príšery, ktoré by ste sami neulovili.

F1 2016 – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Hra Formula 1 2016 obsahuje kompletnú sezónu 2016 so všetkými 21 okruhmi, 22 jazdcami a 11 tímami. Po prvýkrát sa tak môžete prejsť po novom mestskom okruhu Baku v Azerbajdžane.

NBA 2K18 – 5,49€ (pôvodná cena 8,99€)

Vytvorte si vlastného hráča (MyPLAYER) a napíšte svoj vlastný príbeh, budujte svoj sen v režime MyTEAM a prevezmite kontrolu nad ligou alebo dokážte, že ste najlepší z najlepších tým, že budete súťažiť proti najlepším hracom z celého sveta.

Civilization Revolution 2 – 6,99€ (pôvodná cena 10,99€)

Civilization Revolution 2 je ťahová strategická hra. Vašou úlohou bude vybudovať slávnu ríšu, ktorá obstojí v skúške času.

Don’t Starve: Shipwrecked – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

V survival hre Don’t Starve sa chopíte vedca, Wilsona, s ktorým musíte len jediné – prežiť, a to čo najdlhšie. Ocitnete sa na tropickom ostrove na ktorom musíte dávať aby vás nezabili nebezpečné šelmy.

 

Don’t Starve: Pocket Edition – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

V survival hre Don’t Starve sa chopíte vedca, Wilsona, s ktorým musíte len jediné – prežiť, a to čo najdlhšie. V hre sa plynule strieda denný cyklus, ktorému sa musíte samozrejme prispôsobovať. Cez deň zbierate suroviny, staviate ohrady, lovíte zver, no a cez noc si zase musíte dávať veľký pozor a zostať v bezpečí.

Samorost 3 – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Príbeh sleduje dobrodružstvo známeho škriatka v bielom. Tentokrát sa jeho eskapády točia okolo štyroch kúzelných trubiek (hudobných nástrojov), ktorými mnísi-ochrancovia spravovali svet.

Football Manager Mobile 2018 – 6,99€ (pôvodná cena 10,99€)

Hovorí sa, že futbal je hrou správnych rozhodnutí a každý môže voliť podľa svojho uváženia, avšak vo Football Manager 2018 je rozhodnutie len a len na vás.  Na vás záleží, koho podpíšete, koho predáte aj ako si poradíte s rozpočtom. Postavíte taktiku na hráčoch, ktorých máte k dispozícii, alebo ich tvrdým tréningom sformujete tak, aby hrali celkom podľa vašich predstáv.

macOS

Prison Architect – 16,99€ (pôvodná cena 32,99€)

Postavte a spravujte vašu vlastnú väznicu. Pri tom ako zasvietia prvé ranné lúče slnka na prekrásny kus vidieku, začnú tikať hodiny. Musíte uháňať a postaviť celu pre celú radu väzňov maximálneho zabezpečenia, ktorí sa blížia k vašej budúcej väznici v ich žltom autobuse. Pri tom ako vaši robotníci položia posledné tehly, nemôžete ich nechať oddychovať, pretože musíte začať pracovať na prvom, poriadnom krídle väznice, pre ďalšiu várku väzňov. Až po tom, ako si všetci majú kde zložiť svoje vyčerpané hlavy, sa môže začať zábava. Budete potrebovať jedáleň, nemocničné krídlo a miestnosť pre strážcov, ah, a nezabudnite na kanalizáciu pre toalety, lebo nastane chaos, a čo tak miesto na cvičenie? Alebo samotky? Alebo miestnosť pre popravy?

Image Enhance Pro – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Image Enhance Pro je nástroj na vytváranie HDR snímok.

Photo Art Filters: DeepStyle – zadarmo (pôvodná cena 9,99€)

Photo Art Filters: DeepStyle je fotografický editor s množstvom filtrov…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.