Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #04 týždeň

V 3. týždni je pre iOS zariadenia je v zľave niekoľko klasických RPG hier, ktoré vyšli aj vo verzii pre počítače a niekoľko aplikácii od slvenských tvorcov. Pre počítače Mac sa v akciovej cene ocitla taktiež stará klasika, RPG hra Baldur’s Gate a softvér na vektorovú grafiku.

iOS

Poker Chips Calculator – 1,09 € (pôvodná cena 2,29 €)

Stalo sa vám niekedy, že ste chceli hrať poker s priateľmi, ale nemali ste žiadne pokerové žetóny? Môžete to vyriešiť jednoducho pomocou aplikácie Poker Chips Calculator a žetóny budete nosiť stále spolu s vašim iPhonom.

Sygic Europe & Russia – 12,99 € (pôvodná cena 16,99 €)

Populárna navigácia od slovenských tvorcov.

Minecraft- Story Mode – S2 – zadarmo (pôvodná cena 5,49 €)

Minecraft- Story Mode – S2 je druhý diel nadväzujúci na úspešnú single-playerovú hru zo sveta Minecraftu. Potom čo Jesse porazil Wither Storm v prvom diely v pokračovaní ho zaujme tajomný podmorský chrám.

Brave Guardians TD – zadarmo (pôvodná cena 2,29 €)

Brave Guardians je epic 3D akčná fantasy “tower defense” hra, ktorá rozpráva príbeh štyroch hrdinov (Pepo, Tiko, Zagi a Rapu) – každý s mimoriadnymi schopnosťami.

The Quest – 4,49 € (pôvodná cena 8,99 €)

The Quest je “oldschoolová fantasy” RPG hra v otvorenom svete, ktorá vyšla aj vo verzii pre PC. Vašou úlohou ako bude zachrániť ostrov Freymore a odvráti blížiace sa nebezpečenstvo.

Oddworld New ‘n’ Tasty – 5,49 € (pôvodná cena 8,99 €)

Mudokon Abe, štastný umývač podlahy v najväčšom mäsokombináte v Oddworlde. Jedného dňa zistí že jeho šéf sa chystá všetkých otrokov spracovať do nových pochúťok. Je teda na Abeovi aby zachránil nielen seba, ale aj všetkých jeho druhu. Nebezpečná Odysea sa tak môže začať! Preskúmaj staré ruiny, vyhni sa mäsožravým šelmám, nášľapným mínam a strážcom ako Abe, pôvodný hrdina z Oddworldu.

Baldur’s Gate – 5,49 € (pôvodná cena 12,99 €)

Baldur’s Gate je klasická RPG hra, ktorá vyšla v roki 1998 pre počítače, odohrávajúce sa vo fantasy svete Dungeons and Dragons: Forgotten Realms. Príbeh sa odohráva na kontinente Faerún, na Pobreží Mečov (Sword Coast) južne od mesta Baldur’s Gate. Na začiatku slabá a neskúsená skupina dobrodruhov cestuje krajinou, spĺňa rôzne úlohy a zabíja príšery. Postupne takto získava skúsenosti a lepšie vybavenie.

Baldur’s Gate II: EE – 5,49 (pôvodná cena 12,99)

V impozantnom pokračovaní Baldur’s Gate, jednej z najlepších RPG sa v Baldur’s Gate II: EE ponoríte do sveta intríg, dobrodružstiev a zúrivého boja. Vaša schopnosť rozoznať rozdiely medzi dobrom a zlom – s výdatnou pomocou kúzel a ocele – rozhoduje o vašom osude.

Icewind Dale – 5,49 € (pôvodná cena 12,99 €)

Icewind Dale je ďalšou klasickou RPG hrou v tomto týždni, ktorá pôvodne vyšla pre počítače. Príbeh sa odohráva  v tajomnej severskej krajine Mečového pobrežia, ktorá volá o pomoc. Zlo, ktoré ovláda zmrznuté horniny je tak tajomné a príšerné. Miestny obyvatelia zatiaľ ani netušia čo ich všetko čaká. A ani nevedia, že ich jedinou záchranou ste práve vy. Skupina šiestich dobrovoľníkov, ktorý sa ocitnú na začiatku príbehu.

AG Drive – 3,39 € (pôvodná cena 4,99 €)

AG Drive je futuristická závodná hra, v ktorej budete riadiť anti-gravitačnú stíhačku.

iBasket Pro- Street Basketball – zadarmo (pôvodná cena 3,39 €)

Ako už aj názov hry prezrádza, ide o street basketbal. Hra obsahuje rôzne herné módy a online multiplayer.

The House of Da Vinci – 3,49 € (pôvodná cena 5,49 €)

The House of Da Vinci  je hra z dielne slovenských tvorcov, ktorá vyšla aj vo verzii pre počítače. Hra vás zavedie do Florencie roku 1506. V úlohe študenta sa pozriete do domu majstra Da Vinciho a zistíte, že záhadne zmizol. Pokazil sa niektorý z jeho úžasných vynálezov? Našiel ho zabijak vyslaný cirkvou? To sú otázky, ktoré si budete klásť pri postupnom odhaľovaní záhad vo svete, ktorý je inšpirovaný renesanciou a skutočnými vynálezmi a návrhmi majstra Leonarda.

Nimian Legends BrightRidge HD – 2,29 € (pôvodná cena 3,39 €)

Nimian Legends BrightRidge HD je adventúra v dynamickom otvorenom svete, s meniacim sa počasím, striedaním dňa a noci.

Epica 2 Pro – zadarmo (pôvodná cena 2,29 €)

Podľa autorov aplikácie je Epica 2 Pro najobľúbenejšia aplikácia na fotenie na svete. Ponúka rôzne špeciálne efekty a scény, vďaka ktorým sa stanete úzelníkmi, paladinmi, svalnatými mužmi alebo krásnymi králikmi …

Safety Photo+Video – zadarmo (pôvodná cena 2,29 €)

Aplikácia Safety Photo + Video vám umožní udržať súkromné fotografie a videá pred zrakom cudzích ľudí. Vaše súkromné údaje budú chránené bezpečnostným kódom, alebo odtlačkom prsta pomocou Touch – Id. Fotografie a videá sa dajú nahrať z počítača pomocou internetového prehliadača alebo  iTunes.

AirDisk Pro – AirDisk Pro – zadarmo (pôvodná cena 2,29 €)

AirDisk Pro vám umožní ukladať, prezerať a spravovať súbory vo vašom iPhone, iPade alebo iPode Touch. Môžete sa pripojiť k aplikácii AirDisk Pro z ľubovoľného počítača Mac alebo PC cez Wi-Fi sieť a prenášať súbory presúvaním súborov. Okrem toho AirDisk Pro obsahuje čítačku PDF súborov, hudobný prehrávač, prehliadač obrázkov, hlasový záznamník a textový editor.

macOS

Baldur’s Gate: Enhanced Edition – 10,99 € (pôvodná cena 22,99 €)

Klasika z roku 1998 sa vracia v rozšírenej edícii. Príbeh a atmosféra ani po rokoch nestratili nič zo svojho kúzla a obohatená ponuka je lákavá.  Baldur’s Gate: Enhanced Edition bude fungovať na vylepšenom Infinity engine. Zahrnie expanziu Tales of The Sword Coast a k tomu celkom nové dobrodružstvo The Black Pits a tri nové postavy Dorn II-Khan, Neera the Wild Mage a Rasaad yn Bashir. Budú aj nové hlasy postáv, podpora širokouhlých obrazoviek a bezmála 400 vylepšení pôvodnej hry.

Super Vectorizer – Image to Vector Graphic – 10,99 € (pôvodná cena 17,99 €)

Super Vectorizer 2 je profesionálny vektorový softvér, ktorý automaticky prevádza bitmapové obrázky ako JPEG, GIF a PNG do vektorovej grafiky Ai, SVG, DXF a PDF. Vytvorené súbory fungujú bez problémov s aplikáciami Illustrator, Corel a ďalšími.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.