Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #01 týždeň

Aj prvý víkend v novom roku 2018 sme si pre vás prichystali zoznam zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac. V 1. týždni je pre iOS zariadenia v zľave niekoľko hier a aplikácia Fitness Point Pro, ktorá možno niektorým z vás pomôže s novoročným predsavzatim … Pre počítače Mac sa v zľave ocitla populárna hra RollerCoaster Tycoon 3 Platinum.

iOS

Fitness Point Pro – zadarmo namiesto 5,49 €

Populárna fitness aplikácia, ktorá obsahuje celý rad cvičení a tréningové plány, ktoré si môžete sami vytvoriť, prípadne pomocou nákupov a aplikácii stiahnuť tréningové plány vytvorené profesionálmi. Fitness Point Pro podporuje aj hodinky Apple Watch.

[appbox appstore https://itunes.apple.com/sk/app/fitness-point-pro/id573916046?mt=8]

A Bleaker Predicklement – 1,09 € namiesto 4,49 €

Preskúmajte temné uličky, rozprávajte sa s podozrivými, odhaľte spisahanie, ktoré ohrozuje viktoriánsky Londýn a vyriešte všetky hádanky, ktoré vedú k vypátranie vraha. A Bleaker Predicklement je dobrodružno – logická hra, ktorá sa odohráva v Londýne v roku 1884.

[appbox appstore https://itunes.apple.com/sk/app/a-bleaker-predicklement/id1252384047?mt=8]

The 7th Guest – zadarmo namiesto 5,49 €

The 7th Guest je hororová adventúra s plnením rozmanitých hlavolamov z prostredia strašidelného domu, v ktorom sa môžete prechádzať. Ak chcete odhaliť tajomstvá blázna Henry Staufa musíte vyriešiť všetkých 19 hádaniek, ktoré hra ponúka.

[appbox appstore https://itunes.apple.com/sk/app/the-7th-guest/id407707744?mt=8]

Evoland – 2,29 € namiesto 5,49 €

Evoland je hra, ktorá sa vyvíja a z pixelovej grafiky a postupne prerastie do detailnej 3D verzie. Banálny postup a možnosti v úvode sú obohacované o nové prvky a súčasti a priebeh je čoraz zaujímavejší. Systém hry je založený na postupnom pridávaní jednotlivých zložiek. Zážitok sa mení počas progresu a vývoja hratelnosti, boje napríklad prechádzajú z reálneho času na ťahové a jednoduché bludiská s logickým postupom do máp s náhodnými bitkami.

[appbox appstore https://itunes.apple.com/sk/app/evoland/id946477821?mt=8]

StarDunk Gold – Online Basketball in Space – 0,99 € namiesto 3,49 €

StarDunk Gold kombinuje to najlepšie z basketbalu, online multiplayeru a retro hier.

[appbox appstore https://itunes.apple.com/sk/app/stardunk-gold-online-basketball-in-space/id409223431?mt=8]

Lane Splitter – zadarmo namiesto 1,09 €

V hre Lane Splitter budete jazdiť na svojej motorke v šialených rýchlostiach v hustej, neustále meniacej sa premávke. Jedine vaše reflexy budú rozhodovať medzi prežitím, alebo veľkolepým pádom.

[appbox appstore https://itunes.apple.com/sk/app/lane-splitter/id392084834?mt=8]

Pinball Breaker Forever – zadarmo namiesto 2,29 €

Pinball Breaker Forever je mix pinballu a breakout hry (napr. Arkanoid).

[appbox appstore https://itunes.apple.com/sk/app/pinball-breaker-forever/id1020947824?mt=8]

Dungeon Rushers – 0,99 € namiesto 4,49 €

Dungeon Rushers je kombinácia 2D taktického ťahového RPG a dungeon buildera. Na mape si vyberiete niektorý zo starých strašidelných labyrintov, do ktorého vstúpite s jasným úmyslom – vyrabovať starobylé pokladnice. Na úvod máte k dispozícií niekoľko charakterov, zvyšné si odomknete až počas hrania. Rozvíjať u nich pritom budete nie len bojové, ale aj nebojové schopnosti. Môžete si vytrénovať špecialistu na odstraňovanie alebo kladenie pascí, liečiteľa či dobrodruha schopného objaviť aj tie najskrytejšie poklady. Z vyrabovaného zlata si môžete vytvoriť svoj vlastný dungeon, plný netvorov a pascí. Hra vyšla aj vo verzii pre PC.

[appbox appstore https://itunes.apple.com/sk/app/dungeon-rushers/id1160308423?mt=8]

Out There: Ω Edition – 0,99 € namiesto 4,99 €

V tejto hre sa ocitnete v koži astronauta, ktorý sa prebúdza z cryo spánku, avšak nie v našej slnečnej sústave, ale v ďalekom vesmíre, v ktorom sa budete snažiť prežiť.

[appbox appstore https://itunes.apple.com/sk/app/out-there-ω-edition/id799471892?mt=8]

Stickman Revenge 3 – zadarmo namiesto 1,09 €

Pokračovanie populárnej hry, tentokrát v samurajskom oblečení, kde na nekonečnej dráhe zabíjate svojich nepriateľov a porážate tých najsilnejších bossov. Váš postava neustále beží a vy ho môžete ovládať buď skákaním alebo sekaním s vaším mečom. Takisto môžete využiť špeciálne schopnosti ako napríklad dočasný ochranný štít alebo sa premeníte na býka, ktorý svojími rohmi preráža telá nepriateľov.

[appbox appstore https://itunes.apple.com/sk/app/stickman-revenge-3/id1131143800?mt=8]

macOS

Castle of Illusion Starring Mickey Mouse – 6,99 € namiesto 12,99 €

HD remake klasickej skákačky Castle of Illusion starring Mickey Mouse z roku 1990, ktorý je teraz v novom kabáte. Hra je prepracovaná od základov, s novým vizuálnom, novými prvkami hrateľnosti a príbehom, v ktorom musíte s Mickey Mousom preskákať tajomným hradom a zachrániť Minnie.

[appbox appstore https://itunes.apple.com/sk/app/castle-of-illusion-starring-mickey-mouse/id867472356?mt=12]

RollerCoaster Tycoon 3 Platinum – 5,49 € namiesto 22,99 €

Rollercoaster Tycoon 3 Platinum kombinuje vzrušenie horských dráh so zábavou výborného strategického simulátore. Edícia Platinum spája srandu, ktorú zažijete na atrakciách zábavného parku v Roller Coaster Tycoon 3 s rozšíreniami Soaked a Wild. Užite si viac možností ako kedykoľvek pred tým. Postavte si vlastné vodné kĺzačky alebo vytvorte safari s naozajstnými zvieratami. Sledujte reakcie návštevníkov vášho najúžasnejšieho zábavného parku.

[appbox appstore https://itunes.apple.com/sk/app/rollercoaster-tycoon-3-platinum/id549294099?mt=12]

Puppetry Gif Maker – zadarmo namiesto 5,49 €

Aplikácia Puppetry Gif Maker prekonvertuje vaše videá na animované GIF obrázky.

[appbox appstore https://itunes.apple.com/sk/app/puppetry-gif-maker/id664993695?mt=12]
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.