Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #49 týždeň

Ďalší víkend a ďalšie vydanie dočasne zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac. Tento rok vás čakajú už len posledné tri…

iOS

Cubes : brain teaser – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Cubes je návyková logická hra. Vašou úlohou je dokončiť predlohu použitím kociek.

Dual Web Browser – zadarmo (pôvodná cena 12,99€)

Dual Web Browser je internetový prehliadač, ktorý umožňuje mať súčasne otvorené dve okna s rôznymi stránkami vedľa seba.

Planescape: Torment – 2,29€ (pôvodná cena 10,99€)

Planescape: Torment je RPG hra založená na pravidlách Dungeons & Dragons. Hra začíná v Sigilu, stredobode celých sfér. Hlavní hrdina sa prebudí v temných priestoroch márnice so stratou pamäte, ale ako neskôr zistí, je to len vedľajší efekt rituálu, pri ktorom sa stal nesmrteľným.

Depello – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Aplikácia Depello je nástroj na úpravu fotografií, ktorý premení obrázky a fotografie na čierno – biele, ale zachová a zdôrazní farbu podľa vášho výberu, vďaka čomu môžete vytvoriť nádherné diela.

PDF Max Pro – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

PDF Max Pro je čítačka PDF súborov pre iOS zariadenia. Umožňuje zvýrazňovať text, pridávať poznámky, vkladať text, pečiatky alebo podpis.

Wonder Blade – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Keď skombinujete úžasné dobrodružstvo, vtipné postavy a akciu, dostanete Wonder Blade. Wonder Blade je akčná hra, v ktorej si vyberiete svoj obľúbený oblek a obľúbenú zbraň, oslobodíte princeznú a zachránite svet…

F1 2016 – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Pred časom sa nám skončila sezóna Formuly 1 a v akciovej cene sa nám ocitla aj hra, možno škoda že je to sezóna 2016…

JYDGE – 2,29€ (pôvodná cena 9,99€)

JYDGE je akčná hra, v ktorej si vytvoríte vlastného kyborga a vašou úlohou bude nastoliť poriadok v nikdy nespiacom veľkomeste Edenbyrg.

Chainsaw Warrior – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

Chainsaw Warrior je stolová hra, ktorá pôvodne vyšla v roku 1987. Píše sa rok 2032 a uprostred New Yorku priestorová deformácia otvorila v centre Manhattanu dieru do inej dimenzie a mesto zaplavujú príšery. Vašou bude samozrejme zachrániť situáciu. Hra vyšla aj vo verzii pre PC.

The Beggar’s Ride – 1,09€ (pôvodná cena 4,49€)

V hre The Beggar’s Ride počas putovania cudzou krásnou krajinou odhalíte skryté tajomstvá, ktoré sú ukryté v maske.

macOS

Star Wars: Empire At War – 10,99€ (pôvodná cena 19,99€)

Realtime stratégia z prostredia Hviezdnych vojen, ktorá je posadená do obdobia medzi Epizódou III Revenge of the Sith a Epizódou IV New Hope. Môžete sa tešiť na epické bitky na dobre známych planétach vrátane Tatooine, Hoth a Dagobah aj v nekonečnom vesmíre. Chopte sa velenia jednotiek Rebelov aj Impéria, pričom za obe strany vás čaká celkom odlišný herný zážitok vďaka rozdielnym jednotkám, spôsobu boja aj dôležitým postavám. Tie sa budú objavovať v priebehu hry, aby zohrali svoje role v rozhodujúcich okamihoch boja o vládu v celej galaxii.

Dirt Rally – 22,99€ (pôvodná cena 34,99€)

Hra DiRT Rally zachytáva podstatu toho, čo robí rally šport tak unikátnym. Ten pocit, kedy sa snažíte udržať svoje emócie pod kontrolou, zatiaľ čo sa rútite úzkou zvlnenou cestou a v šialenej rýchlosti sa snažíte zo svojho auta vyžmýkať ten najlepší čas. Každá chyba vás môže stáť nielen život, ale hlavne cenné sekundy na časomiere!

Photo Art Filters: DeepStyle – zadarmo (pôvodná cena 9,99€)

Photo Art Filters: DeepStyle je fotografický editor s množstvom filtrov…

Paste Queue – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Paste Queue je aplikácia, ktorá vám môže ušetriť množstvo času. Pokiaľ pracujete s textom a často kopírujete text z jedného dokumentu do druhého, táto aplikácia uloží skopírované texty do schránky a potom ho môžete postupne vkladať.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.