Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #46 týždeň

Ďalší víkend a ďalšie vydanie dočasne zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac. Dnes už 46. tohtoročné pokračovanie…

iOS

Baldur’s Gate – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Baldur’s Gate je klasická RPG hra, ktorá vyšla v roki 1998 pre počítače, odohrávajúce sa vo fantasy svete Dungeons and Dragons: Forgotten Realms. Príbeh sa odohráva na kontinente Faerún, na Pobreží Mečov (Sword Coast) južne od mesta Baldur’s Gate. Na začiatku slabá a neskúsená skupina dobrodruhov cestuje krajinou, spĺňa rôzne úlohy a zabíja príšery. Postupne takto získava skúsenosti a lepšie vybavenie.

AirDisk Pro – AirDisk Pro – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

AirDisk Pro vám umožní ukladať, prezerať a spravovať súbory vo vašom iPhone, iPade alebo iPode Touch. Môžete sa pripojiť k aplikácii AirDisk Pro z ľubovoľného počítača Mac alebo PC cez Wi-Fi sieť a prenášať súbory presúvaním súborov. Okrem toho AirDisk Pro obsahuje čítačku PDF súborov, hudobný prehrávač, prehliadač obrázkov, hlasový záznamník a textový editor.

Asteroid Quest!- zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Experiment s novou ťažobnou technológiou sa pokazil a vy ste ostali uväznený v čudnej galaxii. Vašou úlohou je ťažiť suroviny a dostať sa naspäť domov.

VisualX – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

VisualX je fotografický editor, ktorý ponúka množstvo funkcií ako rôzne filtre a efekty, pridávať text do fofotgrafií, rozostriť pozadie, upravovať farby…

Flick Champions Summer Sports – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Rozcvičte si prsty a zúčastnite sa letných olympijskych hier v hre Flick Champions Summer Sports. Získajte zlatú medailu v deviatich športoch ako sú hod kladivom, plávanie, box, hádzaná, volejbal…

Flick Champions Winter Sports – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Tentokrát, ako už názov prezrádza, sa zúčastníte zimných olympijských hier. Zlatú medailu môžete získať v ôsmych rôznych športov, ako ľadový hokej, guľovačka, biatlon, curling, skok na lyžiach…

Kick Ass Commandos – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Uchopte guľomet, plameňomet, raketomet a granáty, zaútočte na nepriateľské základne a zachráňte svet v akčnej hre Kick Ass Commandos.

The Blocking Dead – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

The Blocking Dead je zombie logická hra. Jej cieľ je jednoduchý, zničte zombie a dávajte pozor, aby vám nespadol žiadny mozog na zem.

Noogra Nuts – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Noogra Nuts je arkádová hra v ktorej ovládate malú veveričku s jedinečnou schopnosťou. Dokáže hlavou lúskať orechy…

Snowboard Party: World Tour – zadarmo (pôvodná cena 12,99€)

Snowboard Party: World Tour je podľa vývojárov jedna z najlepších snowboardových hier. Hra obsahuje 21 rôznych lokalít, 50 druhov snowboardov, 16 rôznych charakterov a viac ako 80 rôznych doplnkov oblečenia, vďaka ktorým si každý vie prispôsobiť svojho pretekára.

Snowboard Party – zadarmo (pôvodná cena 14,99€)

Snowboard Party je ďalšia zo série snowboardových hier, od rovnakých vývovojárov ako predchádzajúci titul – Snowboard Party: World Tour. Hra obsahuje tiež 21 rôznych lokácii, tentoraz umiestnených v horách. Kde sa môžete venovať zjazdu alebo adrenalínovým skokom.

Bloons TD 6 – 3,39€ (pôvodná cena 5,49€)

Bloons TD 6 je zábavná hra typu “tower defense”, navrhnutá tak, aby vám poskytla hodiny zábavy.

Air Cavalry PRO – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

Air Cavalry PRO je simulátor bojových vrtuľníkov, v ktorom bude vašou úlohou plniť misie v novom Afganistane. K dispozícii je 14 rôznych druhov: Uh-60 Black Hawk, AH-64 Apache, MV-22B Osprey, UH-1 Iroquois, OH-6 Cayuse, CH-47 Chinook, AH-1Z Cobra, Mi-24 Hind, Eurocopter Tiger, Kiowa Warrior, Mi-8 Hip alebo Ka-50 Black.

Icewind Dale – 2,29€ (pôvodná cena 12,99€)

Icewind Dale je ďalšou klasickou RPG hrou v tomto týždni, ktorá pôvodne vyšla pre počítače. Príbeh sa odohráva v tajomnej severskej krajine Mečového pobrežia, ktorá volá o pomoc. Zlo, ktoré ovláda zmrznuté horniny je tak tajomné a príšerné. Miestny obyvatelia zatiaľ ani netušia čo ich všetko čaká. A ani nevedia, že ich jedinou záchranou ste práve vy. Skupina šiestich dobrovoľníkov, ktorý sa ocitnú na začiatku príbehu.

Office Story – zadarmo (pôvodná cena 4,49€)

Hra, v ktorej sa budete snažiť vytvoriť z malého garážového start-upu veľkú spoločnosť.

macOS

Star Wars: Knights of the Old Republic – 5,49€ (pôvodná cena 12,99€)

Prežite príbeh, ktorý sa odohráva v zlatom veku Republiky – viac než 4.000 rokov pred dejom prvej epizódy Star Wars. Počet rytierov radu Jedi a Sith sa počíta na tisícky. Zatiaľ sa galaxia vzpamätáva z ozbrojeného konfliktu s temnými pánmi, hrozí jej nové nebezpečenstvo vo forme vojny medzi Jedii a Sithmy.

Super Denoising – zadarmo (12,99€)

Super Denoising je fotografický editor, ktorý odstráni šum z vašich fotografií.

CrazyTalk Animator 3 Pro – 109,99€ (pôvodná cena 139,99 €)

CrazyTalk Animator 3 Pro je 2D animačný softvér, pomocou ktorého vytvorite z ľubovolného obrázku alebo loga profesionálnu animáciu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.