Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #42 týždeň

Prinášame Vám štyridsiate druhé tohtoročné pokračovanie dočasne zlacnených aplikácii pre Mac, iPad a iPhone.

iOS

Spark Camera – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Aplikácia Spark Camera vám pomôže jednoducho vytvoriť krásne video spomienky. Stačí pridať video, hudbu, prípadne nejaký ten filter.

Chess Pro – 5,49€ (pôvodná cena 10,99€)

Jeden z najlepších šachov pre vaše iOS zariadenie.

The Blocking Dead – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

The Blocking Dead je zombie logická hra. Jej cieľ je jednoduchý, zničte zombie a dávajte pozor, aby vám nespadol žiadny mozog na zem.

Phocus: Portrait mode editor – zadarmo (pôvodná cena 4,49€)

Phocus: Portrait mode editor je fotografický editor zamerný na úpravu portrétových fotografií.

Flick Champions Classic – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Ste ďalší Roger Federer, Ronaldo alebo Michael Jordan? Vyskúšajte svoje športové schopnosti v hre Flick Champions Classic. Vyberte si svoj národ, jednu z ôsmych športových disciplín a staňte sa šampiónom.

Tank Battle – Mini War – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Hra Tank Battle – Mini War je inšpirovaná klasikou, ktorá vyšla vyšla ešte pre konzolu Nintendo NES.

Atom Run – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

V roku 2264 postihla Zem strašná katastrofa, ktorá zničila všetok život. Prežili len roboty, avšak stali sa nekontrolovateľnými. Okrem jedného… Vhre budete ovládať robota Elga a vašou úlohou bude nájsť všetky atómy a molekuly a znovu vytvoriť organický život. Ale poponáhľajte sa, čas sa kráti.

Yuri – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Hra Yuri je plošinovka, v ktorej cestujete po podivnom lese obývanom obrovskými rastlinami a tajomnými bytosťami. Otestujte svoje zručnosti na prekonanie mnohých nebezpečenstiev tohto fantastického a nepreskúmaného sveta.

Magnetic Detector PRO – zadarmo (pôvodná cena 4,49€)

Aplikácia Magnetic Detector PRO vám pomôže nájsť železné predmety ako napríklad káble alebo potrubia v stenách. Využíva k tomu magnetický senzor vášho iPhonu alebo iPadu, ktorý inak slúži ako kompas.

Magnifying Glass PRO – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Zabudli ste si niekedy okuliare a potrebujete prečítať malý text? Aplikácia Magnifying Glass PRO funguje ako lupa, vďaka čomu môžete vidieť aj malé veci a ľahko zmeníte ten malý rozmazaný text na jasný a čitateľný. Aplikácia ponúka navyše funkcie priblíženia a baterky.

Full Throttle Remastered – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

Full Throttle je motorkárska adventúra ktorá vyšla z dielne štúdia LucasArts v roku 1995.

Príbeh sa odohráva v budúcnosti, kedy bežné autá nahradili anti-gravitačné vznášadlá a klasické, kolesové motorky sú záujmom úzkej skupiny gangov. Hráč je v úlohe drsného motorkára Bena, šéfa takéhoto gangu s názvom Polecats.

Day of the Tentacle Remastered – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

Remaster oldschool adventury, ktorej bude vašou úlohou zachrániť svet pred zlým fialovým chápadlom…

Grim Fandango Remastered – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

Aj do tretice tu máme remaster verziu klasickej adventúry z roku 1988 – Grim Fandango. Príbeh hry Grim Fandango Remastered čerpá z mexickej tradície a odohráva sa v Zemi mŕtvych (Underworlde). Vašou úlohou je postarať sa o nedávno zosnulých a poslať ich na cestu do raja.

Tempest Pirate Action RPG – 4,49 € (pôvodná cena 8,99 €)

V hre Tempest Pirate Action RPG sa budete plaviť v úlohe odvážneho piráta po šírych moriach. Vaša loď musí byť po zuby ozbrojená, posádka vždy pripravená a obchodné znalosti vycibrené. Iba tak porazíte ostatných pirátov a mýtické príšery, medzi ktorými nechýba legendárny Kraken. Hra kombinuje bojový žáner so stratégiou a RPG prvkami.

Super Hydorah – 2,29€ (pôvodná cena 7,79€)

Super Hydorah je “strieľačka so starej školy”. Hra získala množstvo ocenení:
Metacritic score 82/100 – Excellent.#50 Best PC Game of 2017
Best Spanish Game of 2018

Death Point – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Death Point je špionážna hra plná vzrušenia a emócii ktorá sa odohráva v postapokaliptickej budúcnosti, ktorá neodpúšťa chyby a nedáva žiadnu šancu prežiť slabým. Hra obsahuje 10 misií približne s 12 hodinovým gameplayom.

Baldur’s Gate – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Baldur’s Gate je klasická RPG hra, ktorá vyšla v roki 1998 pre počítače, odohrávajúce sa vo fantasy svete Dungeons and Dragons: Forgotten Realms. Príbeh sa odohráva na kontinente Faerún, na Pobreží Mečov (Sword Coast) južne od mesta Baldur’s Gate. Na začiatku slabá a neskúsená skupina dobrodruhov cestuje krajinou, spĺňa rôzne úlohy a zabíja príšery. Postupne takto získava skúsenosti a lepšie vybavenie.

macOS

Civilization V – 7,99€ (pôvodná cena 32,99€)

Civilization V je populárna strategická hra. Hra obsahuje plne animovaných vodcov, ktorí s vami spolupracujú z obrazovky diplomatickej scény a dokonca po prvý krát rozprávajú svojim rodným jazykom. Vojny medzi ríšami sú obrovské, armády dominujú krajine a súboje sú omnoho viac vzrušujúcejšie a intenzívnejšie než kedy predtým! Pridanie možnosti bombardovania umožňuje strielať zbranami za líniami a vyzíva Vás vytvárať tak lepšie stratégie k dosiahnutiu víťazstva na vojnovom poli.

Atom Run – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Po iOS verzii máme v zľave aj veriu pre počítače Mac.

The Tiny Bang Story – 1,09€ (pôvodná cena 4,49€)

Život na malej planéte bol pokojný a bezstarostný, až kým nenastala veľká katastrofa – malá planéta bola zasiahnutá meteorom! Svet sa rozpadol a teraz jeho budúcnosť závisí len od vás! Použite vašu predstavivosť a kreativitu s cieľom obnoviť planétu. V hre The Tiny Bang Story budete musieť opraviť rôzne stroje a mechanizmy, ale aj riešiť rôzne hádanky.

Yuri – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Ďalšia hra tento týždeň, ktorá je v akcii aj pre Mac.

Artstudio Pro: Draw Paint Edit – 21,99€ (pôvodná cena 44,99€)

Artstudio Pro: Draw Paint Edit aplikácia na úpravu obrázkov a fotografií.

OCRKit – 32,99€ (pôvodná cena 44,99€)

Aplikácia OCRKit rozpozná text vašich skenovaných dokumentov a umožní ho uložit do editovateľných formátov.

komentáre
  1. Casto sa stava ze appky ktore tvrdite ze su, ci budu zadarmo alebo v znizenej cene su na slovenskom app store za plnu cenu. Dnes napriklad magnetic detector pro. Robite kontrolu ci ceny sedia pred zverejnenim clanku? Dakujem

    0
    0
  2. Ja som ho mal ešte za darmo… nečuduj sa, sú to už 3 dni od publikovania článku. Tieto akcie sú často aktuálne len v deň zverejnenia.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.