Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #36 týždeň

Tridsiaty šiesty týždeň dočasne zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac prináša pre obidva operačné systémy množstvo skvelých hier a aplikácii…

iOS

Crop Video – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Crop Video je jednoduchá aplikácia na orezanie videa.

The House of Da Vinci – 3,49€ (pôvodná cena 5,49€)

The House of Da Vinci je hra z dielne slovenských tvorcov, ktorá vyšla aj vo verzii pre počítače. Hra vás zavedie do Florencie v roku 1506. V úlohe študenta sa pozriete do domu majstra Da Vinciho a zistíte, že záhadne zmizol. Pokazil sa niektorý z jeho úžasných vynálezov? Našiel ho zabijak vyslaný cirkvou? To sú otázky, ktoré si budete klásť pri postupnom odhaľovaní záhad vo svete, ktorý je inšpirovaný renesanciou a skutočnými vynálezmi a návrhmi majstra Leonarda.

Monkey Jumping – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Keep Climbing je návyková hra, ktorá vás prenesie do sveta skákania a opíc.Cieľom hry je dostať opicu na druhú stranu a nespadnúť, avšak v ceste vám bude stáť aj množstvo prekážok.

AirDisk Pro – AirDisk Pro – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

AirDisk Pro vám umožní ukladať, prezerať a spravovať súbory vo vašom iPhone, iPade alebo iPode Touch. Môžete sa pripojiť k aplikácii AirDisk Pro z ľubovoľného počítača Mac alebo PC cez Wi-Fi sieť a prenášať súbory presúvaním súborov. Okrem toho AirDisk Pro obsahuje čítačku PDF súborov, hudobný prehrávač, prehliadač obrázkov, hlasový záznamník a textový editor.

Backup Contacts + Restore – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Pomocou aplikácie Backup Contacts + Restore môžete jednoducho zálohovať a obnoviť všetky vaše kontakty.

Earth 3D – Amazing Atlas – 0,49€ (pôvodná cena 3,39€)

Objavte množstvo fascinujúcich a užitočných informácii o našej planéte pomocou aplikácie Earth 3D – Amazing Atlas. Aplikácia zobrazuje 3D model Zeme, mapy, nočnú oblohu, viac ako 2600 rôznych objektov, atlas zvierat a rastlín …

Rugby Nations 18 – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Staňte sa legendou v hre Rugby Nations 18. V rozšírenom kariérnom režime si vytvoríte svojho hráča a vydáte sa na cestu od, amatéra až po hrajúcu legendu.

Train Simulator PRO 2018 – 1,09€ (pôvodná cena 4,49€)

Sníval si niekedy o tom, že sa staneš rušňovodičom? Hra Train Simulator PRO 2018 vám umožňí riadiť osobné i nákladné vlaky po východnej polovici USA.

Speckle – Lens bokeh – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Pomocou aplikáciue Speckle vytvoríte jednoducho krásne fotografie s “bokeh” efektom. Vyberiete si objekt, ktorý bude zaostrený a aplikácia rozostrí pozadie fotografie.

Hero Generatios – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Hero Generations je inovatívna ťahová strategická hra. Každý ťah sa rovná jednému roku vášho hrdinu, takže dôležité je plánovanie. Nájdite si partnera, založte si rodinu a stavajte budovy, aby ste budúcim generáciam poskytli dôležité zdroje.

Avernum: Escape From the Pit HD – 5,49€ (pôvodná cena 10,99€)

Avernum je RPG hra, ktorá vyšla aj pre počítače. Svet ovláda krutý cisár Hawthorn a všetci, ktorý sa mu postavia na odpor sú vyhostený do podzemných vulkanických jám Avernum. Tam už na vás čakajú monštrá a hady. Vašou úlohou je nevzdať sa a bojovať za nový národ a za vašu slobodu.

Unlox – zadarmo (pôvodná cena 4,49€)

Pomocou aplikácie Unlox môžete odomknúť váš mac prostredníctvom hodiniek Apple Watch alebo iPhonu alebo iPadu (FaceID alebo TouchID). Unlox ponúka aj nejaké tie funckie navyše, môžete ovládať iTunes alebo Spotify spustené na Macu prostredníctvom Apple Watch alebo iOS zariadení, na Macu budete mať prístup k noftifikáciam z iOS zariadení…

Back to Bed – 0,49€ (pôvodná cena 3,39€)

Hra Back to Bed je logická hra s ručne kreslenými levelmi. Hra sa točí okolo nešťastného narkoleptika Boba, ktorý ma za zvyk zaspať pri svojej nudnej práci v kancelárii. Preskúmate svet Bobovho podvedomia a budete riešiť čoraz ťažšie hádanky.

Implosion – Never Lose Hope – 5,49€ (pôvodná cena 10,99€)

Hra Implosion – Never Lose Hope ponúka konzolovú grafiku, strhujúci príbeh, prvotriedne hlasy a hollywoodsku hudbu. Dej sa odohráva 20 rokov po páde Zeme a ľudstvu znovu hrozí vyhubenie. Mimozemská forma života s názvom XADA sa pripravuje bojovať s poslednou ľudskou zbraňou – bojovým oblekom War-Mech series III. Tešte sa na futuristické zbrane, ktoré si môžete vylepšovať, a v spojení človeka a robota zachráňte Zem.

Infinity Dungeon! VIP – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Infinity Dungeon! VIP je RPG hra s množstvom kúzel a špeciálnymi útokmi.

Pixelmator – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Pixelmator je grafický editor, ktorý na platformách od spoločnosti Apple robí konkurenciu známemu Phostoshopu. Pomocou tejto aplikácie môžete upravovať na svojom iOS zariadení fotografie, pracovať s vrstvami, retušovať, klonovať, kresliť …

Morphite – 7,99€ (pôvodná cena 8,99€)

Morphite vyšiel aj vo verziách pre hernú konzolu Playstation 4, Nintendo Switch a počítače.

Morphiote je FPS hra, v ktorej skúmate rastliny a zvieratá, bojujete s nepriateľskými bytosťami a odhaľujete tajomstvo, ktoré obklopuje tajomný materiál Morphite. Dej sa odohráva v ďalekej budúcnosti, kde ľudstvo už dávno obýva vzdialené planéty. Ocitnete sa v koži mladej ženy Myrah Kale, ktorá sídli na kozmickej stanici, kde pracuje pod dohľadom svojho nevlastného otca, pána Masona. Najprv sa hra javí ako jednoduchá prieskumná misia na podporu svojho obchodu, neskôr sa však zmení na cestu, ktorá odhaľuje neznámu minulosť Myrah a jej vzťahu k vzácnemu, vyhľadávanému a takmer vyčerpanému materiálu Morphite.

Time Crash – 2,29€ (pôvodná cena 3,39€)

Bežte čo najrýchlejšie, skáčte, bežte na stenách, vyhýbajte sa prekážkam…
Time Crash je hra typu “runner”, v ktorej sa ocitnete v koži tajného agenta. Váš cieľ je jednoduchý: nedovoľte, aby nepriatelia prelomili váš čas!

Out There: Ω Edition – 2,29€ (pôvodná cena 4,99€)

V tejto hre sa ocitnete v koži astronauta, ktorý sa prebúdza z cryo spánku, avšak nie v našej slnečnej sústave, ale v ďalekom vesmíre, v ktorom sa budete snažiť prežiť.

Dungeon Rushers – 2,29€ (pôvodná cena 4,49€)

Dungeon Rushers je kombinácia 2D taktického ťahového RPG a dungeon buildera. Na mape si vyberiete niektorý zo starých strašidelných labyrintov, do ktorého vstúpite s jasným úmyslom – vyrabovať starobylé pokladnice. Na úvod máte k dispozícií niekoľko charakterov, zvyšné si odomknete až počas hrania. Rozvíjať u nich pritom budete nie len bojové, ale aj nebojové schopnosti. Môžete si vytrénovať špecialistu na odstraňovanie alebo kladenie pascí, liečiteľa či dobrodruha schopného objaviť aj tie najskrytejšie poklady. Z vyrabovaného zlata si môžete vytvoriť svoj vlastný dungeon, plný netvorov a pascí. Hra vyšla aj vo verzii pre PC.

macOS

The Audio Converter – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

The Audio Converter dokáže konvertovať takmer akýkoľvek mediálny súbor na:
MP3, M4A, AAC, FLAC, OGA, OGG, WAV, WMA, AC3 alebo AIFF.

Prison Architect – 8,99€ (pôvodná cena 32,99€)

Postavte a spravujte vašu vlastnú väznicu. Pri tom ako zasvietia prvé ranné lúče slnka na prekrásny kus vidieku, začnú tikať hodiny. Musíte uháňať a postaviť celu pre celú radu väzňov maximálneho zabezpečenia, ktorí sa blížia k vašej budúcej väznici v ich žltom autobuse. Pri tom ako vaši robotníci položia posledné tehly, nemôžete ich nechať oddychovať, pretože musíte začať pracovať na prvom, poriadnom krídle väznice, pre ďalšiu várku väzňov. Až po tom, ako si všetci majú kde zložiť svoje vyčerpané hlavy, sa môže začať zábava. Budete potrebovať jedáleň, nemocničné krídlo a miestnosť pre strážcov, ah, a nezabudnite na kanalizáciu pre toalety, lebo nastane chaos, a čo tak miesto na cvičenie? Alebo samotky? Alebo miestnosť pre popravy?

Pixelmator – 16,99€ (pôvodná cena 32,99€)

Po verzii pre operačný systém je v akciovej cene aj verzia pre macOS

Pixelmator PRO – 32,99€ (pôvodná cena 69,99€)

Obľúbený grafický softvér vo verzii pre profesionálov. Oproti klasickej verzii má napríklad rozšírenú podporu pre RAW formát, pomocou umelej inteligencie upravuje farby, pre dizajnérov webových stránok ponúka komprimáciu…

BioShock Remastered 10,99 € namiesto 22,99 €

Hra sa odohráva v alternatívnych 60. rokoch. BioShock Remastered zasadí hráča do Rapture, individualistickej utópie, ktorá sa behom okamihu stane nočnou morou. Aby ste prežili hromadné vraždenie znepokojených obyvateľov, ktorí sú v Rapture, musíte prepísať ich vlastný genetický kód a nájsť efektívne spôsoby ako skombinovať nadľudské schopnosti s devastujúcimi zbraňami. Príbeh nám prináša bližší pohľad na to, čo sa stane keď sa veda, politika a ľudská povaha nepohodnú.

Supermarket Management 2 – zadarmo (pôvodná cena 7,99€)

Ako už názov napovedá, Supermarket Management 2 je strategická manažmentová hra, v ktorej sa stanete manažérom supermarketu a ak budete šikovný, ovládnete konkurenčný obchodný reťazec.

SimCity 4 Deluxe Edition – 10,99€ (pôvodná cena 21,99€)

V hre SimCity môžete postaviť to najrealistickejšie mesto aké si môžete predstaviť. Vaše mesto ožije ruchom stavenísk dopravy a životom vašich Simov. Postavte sídla, mosty cez kaňony a mrakodrapy v centrách. SimCity 4 Deluxe Edition obsahuje ako SimCity 4, tak i datadisk Rush Hour, ktorý vám dá väčšiu kontrolu nad hromadnou dopravou a dve katastrofy navyše.

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.