Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #23 týždeň

Dvadsiatetretie vydanie dočasne zlacnených aplikácií pre iPhone/iPad a počítače Mac prináša pre obidve platformy najmä hry, avšak okrem nich môžete nájsť aj niekoľko užitočných aplikácii pre operačný systém iOS .

iOS

Space Story – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

Space Story je strategická hra, v ktorej sa ocitnete v úlohe kapitána vesmírnych lodí uprostred hviezdnej vojny. Bojujte, obchodujte kradnite aby ste prežili vo svete, ktorý je na pokraju zničenia.

Unit Converter Pro – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Aplikácia Unit Converter Pro umožňuje prevod fyzikálnych jednotiek, ktoré sú prehľadne usporiadané vo viac ako 30. kategóriach.

Strike Team Hydra – 1,09€ (pôvodná cena 8,49€)

V RPG hre Strike Team Hydra sa ocitnete v koži veliaceho dôstojníka v ďalekej budúcnosti. Zadávajte príkazy vojakom a pritom využite kryty, pokročilé zbrane a taktiku aby ste porazili nepriateľov.

TextGrabber 6 – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

Aplikácia TextGrabber 6  digitalizuje vytlačený text. Stačí len kamerou nasnímať dokument a TextGrabber 6 ho prevedie do textového dokumentu. Navyše ho vie preložiť do viac ako 100 rôznych jazykov.

Spark Camera – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Aplikácia Spark Camera vám pomôže jednoducho vytvoriť krásne video spomienky. Stačí pridať video, hudbu, prípadne nejaký filter.

Epica Pro – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Ak chcete byť hrdina, zlodej, príšera… tak vyskúšajte aplikáciu Epica Pro. Epica Pro je fotografický editor s množstvom špeciálnych scén a efektov, ktoré vás premenia na čo len budete chcieť.

Tiny Tanks! – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Tiny Tanks je návyková  arkádová tanková strieľačka. Prebojujte sa cez päťdesiat levelov  v režime pre jedného hráča a postupne vylepšujte svoj tank. Prípadne si to rozdajte v multiplayeri s vašimi priateľmi.

Evoland 2 – 4,49€ (pôvodná cena 7,99€)

Evoland 2 je nástupcom pôvodného Evoland s vylepšenou grafikou, kde budete cestovať časom, s jednoduchou hrateľnosťou, ktorá sa bude postupne vyvíjať, ako sa budete pohybovať v príbehu. Hra sa bude postupne meniť z “pixelovej” grafiky a postupne prerastie do detailnej 3D verzie  Evoland 2 je oveľa väčšia hra a v srdci klasické RPG, s komplexným scenárom založeným na cestovaní v čase. Môžete očakávať desiatky postáv s vlastným prostredím a ambíciami a diametrálne odlišnými hernými štýlmi, ktoré sú spojené s príbehom a akciou hráča. Evoland 2 je plný humoru a odkazov na klasické hry, ako napríklad Mario, Street Fighter a Bomberman a ďalšie legendy rôznych žánrov. 

Evoland 2 vyšla aj vo verzii pre PC a podporuje aj Apple TV.

Mayhem! – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Mayhem! je akčná arkádová 2D akčná hra, v ktorej bude vašou úlohou vyhnúť sa nástrahám a pozbierať všetky odmeny.

Pixel Boat Rush – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Pixel Boat Rush je zábavná závodná hra, v ktorej môžete vybaviť váš rýchlostný čln zbraňami. Hra ponúka rozsiahlu kampaň s RPG prvkami s množstvom člnov, ktoré  môžete upravovať.

Element TD – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Element TD je “tower defense” hra založená na kombináciách rôznych typov veží.

Toon War – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

V hre Toon War bude vašou úlohou oslobodiť pokojné dediny od nepriateľov. V hre sa budete pohybovať buď na obrnenom vozidle alebo na drone.

NBA 2K18 – 6,99€ (pôvodná cena 10,99€)

NBA 2K18 pokračuje v tradícii frančízy ako “zlatý štandard basketbalovej simulácie” s bezkonkurenčným realistickým hraním NBA. Vytvorte si vlastného hráča (MyPLAYER) a napíšte svoj vlastný príbeh, budujte svoj sen v režime MyTEAM a prevezmite kontrolu nad ligou alebo dokážte, že ste najlepší z najlepších tým, že budete súťažiť proti najlepším hracom z celého sveta.   

Civilization Revolution 2 – 8,99€ (pôvodná cena 10,99€)

Civilization Revolution 2 je ťahová strategická hra. Vašou úlohou bude vybudovať slávnu ríšu, ktorá obstojí v skúške času.

XCOM: Enemy Within – 8,99€ (pôvodná cena 10,99€)

XCOM: Enemy Within vám zverí velenie nad tajnou polovojenskou organizáciou s názvom XCOM. Ako veliteľ XCOM sa musíte brániť pred desivou globálnou mimozemskou inváziou správou zdrojov, vývojom technológií a dohľadom nad bojovými stratégiami a taktikou jednotlivých jednotiek.

SkySafari 6 Plus – 3,49€ (pôvodná cena 17,99€)

Aplikácia SkySafari 6 Plus premení vaše zariadenie na prenosné planetárium. Dokonca autori v poslednej aktualizácii pridali 3D model automobilu Tesla Roadster, ktorý bol len nedávno vystrelený do vesmíru.

Planescape: Torment – 6,99€ (pôvodná cena 10,99€)

Planescape: Torment je RPG hra založená na pravidlách Dungeons & Dragons. Hra začíná v Sigilu, stredobode celých sfér. Hlavní hrdina se prebudí v temných priestoroch márnice so stratou pamäte, ale ako neskôr zistí, je to len vedľajší efekt rituálu, pri ktorom sa stal nesmrteľným.

Pocket Anatomy – 1,09€ (pôvodná cena 9,99€)

Pocket Anatomy je atlas ľudského tela s viac ako 1000 rôznymi štruktúrami ako žili, orgány, tepny…

macOS

Pillars of Eternity Definitive – 21,99€ (pôvodná cena 32,99€)

Nechajte si učarovať svetom, kde voľby, ktoré urobíte a cesty, po ktorých sa vydáte, určujú váš osud.

Pillars of Eternity je klasická RPG hra v ktorej objavte váš hlboký zmysel pre preskúmavanie, radosť z napínavého dobrodružstva a vzrušenie z vedenia vašej vlastnej skupinky dobrodruhov po novom fantasy svete a do hlbín podzemí plných monštier, kde budete hľadať stratené poklady a prastaré tajomstvá. 

Pillars of Eternity: Definitive Edition obsahuje: Pillars of Eternity – Royal Edition White March Part I White March Part II Deadfire Pack.

Trine – 2,29€ (pôvodná cena 10,99€)    

Okúzľujúca trojrozmerná 2D akcia z fantasy sveta, kde ovládate tri postavy pri boji s monštrami, ktoré ohrozujú kráľovstvo. Kúzelník vytvára objekty, zlodej využíva svoju rýchlosť a presnosť, bojovník je zase ideálny na deštrukciu. Hra stavia obzvlášť na fyzikálnom modely, ktorý slúži ako na riešenie puzzle, tak na boj s nepriateľmi.    

Trine 2 – 2,29€ (pôvodná cena 12,99€)

Pokračovanie úspešného titulu Trine. Silný bojovník, šikovná zlodejka a zručný čarodejník sa vracajú a v hre Trine 2 ich čakajú nové dobrodružstvá, logické problémy a offline a online kooperácia pre troch hráčov. Okrem toho hrdinom pribudnú nové schopnosti a opäť nebudú chýbať pôvabné scenérie a animované prostredia. Levely budú rozsiahlejšie a nebudú chýbať silní bossovia.

SimCity 4 Deluxe Edition – 10,99€ (pôvodná cena 22,99€)

V hre SimCity môžete postaviť to najrealistickejšie mesto aké si môžete predstaviť. Vaše mesto ožije ruchom stavenísk dopravy a životom vašich Simov. Postavte sídla, mosty cez kaňony a mrakodrapy v centrách.  SimCity 4 Deluxe Edition obsahuje ako SimCity 4, tak i datadisk Rush Hour, ktorý vám dá väčšiu kontrolu nad hromadnou dopravou a dve katastrofy navyše.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.