Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #21 týždeň

Dvadsiateprvé vydanie dočasne zlacnených aplikácií pre iPhone/iPad a počítače Mac prináša pre počítače Mac množstvo hier… a populárny softvér na úpravu fotografií od spoločnosti Adobe. Pre iOS zariadenia môžete nájsť niekoľko taktiež niekoľko skvelých hier,môžeme na úvod spomenúť Morphite alebo Jade Empire: Special Edition.

iOS

Export Contacts Cleaner Backup – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Export Contacts Cleaner Backup zálohovať a potom načítať zo zálohy všetky kontakty, exportovať všetky kontakty do súborov vCard (vcf), Excel (xlsx,csv) a uložiť ich do cloudu (Google Drive, iCLoud, Drpbob…)

LetSketch – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

LetSketch je jednoduchá aplikácia na kreslenie.

True Skate – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Rôzne triky, efektné spomalené zábery a množstvo skateparkov vám ponúka zábavná hra True Skate, v ktorej nebudete ovládať žiadneho “skatera” z mäsa a kostí ale priamo váš skate a to vašimi prstami…

Brushstroke – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Aplikácia Brushstroke premení váše fotografie na krásne maľby.

Stickman World – 2,29€ (pôvodná cena 3,39€)

V hre Stickman World sa hlavný hrdina Stickman prebudí v neznámom svete a musí vyriešiť všetky hádanky, aby našiel cestu naspäť. 

Jade Empire: Special Edition – 5,49€ (pôvodná cena 10,99€)

Hra, ktorá pôvodne vyšla na Xbox a neskôr aj pre PC. 

V Jade Empire: Special Edition preberete úlohu bojovníka, ktorý sa vydáva na dlhú cestu za elimináciou veľkého nebezpečenstva. Behom svojej cesty sa pozriete do zaujímavých miest od zeme duchov až po nádherné záhrady hlavného mesta celej ríše. Po ceste samozrejme narazíte na radu ľudských i neľudských nepriateľov. A práve v tej chvíli sa k slovu dostáva unikátny bojový systém založený na skúsenostiach a vedomostiach každej postavy. S postupom hry sa totiž budete v svojom bojovom umení zlepšovať a časom sa vám tak sprístupnia nové účinnejšie údery. 

Star Wars: Knights of the Old Republic  – 5,49€ (pôvodná cena 10,99€)  

Prežite príbeh, ktorý sa odohráva v zlatom veku Republiky – viac než 4.000 rokov pred dejom prvej epizódy Star Wars. Počet rytierov radu Jedi a Sith sa počíta na tisícky. Zatiaľ sa galaxia vzpamätáva z ozbrojeného konfliktu s temnými pánmi, hrozí jej nové nebezpečenstvo vo forme vojny medzi Jedii a Sithmy.

Game Studio Tycoon 3 – 2,29€ (pôvodná cena 5,59€)

V hre Game Studio Tycoon 3 môžete zistiť, aký je to pocit byť vývojárom hier. Na začiatku obdržíte menší finančný obnos a jednoduché štúdio, v ktorom môžete zamestnať jedného vývojára. Váš zamestnanec môže pracovať na troch projektoch súčasne. V každom projekte musíte nastaviť základné veci, ako sú názov hry, typ hry, žáner, platforma, dôležitosť rôznych elementov alebo deadline. Keď je vaša hra hotová, vy ju už len vydáte a sledujete recenzie a príjem. Ako to už ale býva s vývojom hier, aj tu budú vaše prvé pokusy skôr neúspešné ako úspešné.

Tiny Defense 2 – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Tiny Defense 2 je pokračovanie pôvodnej hry, ktorú si obľúbilo milióny ľudí. Teraz je to späť s novo zdokonalenou hrateľnosťou, grafikou v kreslenom štýle a množstvom nového obsahu. Prevezmite velelenie nad minirobotmi  a ochránte planétu proti nájazdom brutálnych strojov!

Morphite – 5,49€  (pôvodná cena 8,99€)

Morphite vyšiel aj vo verziach pre hernú konzolu Playstation 4, Nintendo Switch a počítače.

Morphiote je FPS hra, v ktorej skúmate rastliny a zvieratá, bojujete s nepriateľskými bytosťami a odhaľujete tajomstvo, ktoré obklopuje tajomný materiál Morphite.  Dej sa odohráva v ďalekej budúcnosti, kde ľudstvo už dávno obýva vzdialené planéty. Ocitnete sa v koži mladej ženy Myrah Kale, ktorá sídli na kozmickej stanici, kde pracuje pod dohľadom svojho nevlastného otca, pána Masona. Najprv sa hra javí ako jednoduchá prieskumná misia na podporu svojho obchodu, neskôr sa však zmení na cestu, ktorá odhaľuje neznámu minulosť Myrah a jej vzťahu k vzácnemu, vyhľadávanému a takmer vyčerpanému materiálu Morphite.

macOS

F1 2016 – 19,99€ (pôvodná cena 24,99€)

Vytvorte si vlastnú legendu Formuly 1. V režime kariéry máte možnosť počas desiatich sezón šancu ukázať, čo je vo vás. Nebudete ihneď víťaziť, ale musíte sa postupne prepracovať poctivou drinou. Hra obsahuje kompletnú sezónu 2016 so všetkými 21 okruhmi, 22 jazdcami a 11 tímami. Hra ponúka pohľad do samotného vývoja vozov. Budete spolupracovať so svojim agentom, inžiniermi a celým tímom na vývoji svojho auta, aby mohlo byť tým najrýchlejším na štarte.

Fahrenheit: Indigo Prophecy – 5,49€ (pôvodná cena 10,99€)

Fahrenheit je akčná hra, v ktorej sa ocitnete vo veľmi blízkej budúcnosti v New Yorku. Ocitnete sa v koži hlavnej postavy príbehu –  Lucasa Kana, ktorého osud sa neodvratne zmenil po brutálnej vražde, ktorú spáchal v snahe dopátrať sa pravdy. Bol nútený spolčiť sa so ženou, ktorá ho mala doviesť pred súd. Ulicami mesta však otriasa omnoho viac podivných vrážd a všetky tieto činy sú ako keby vystrihnuté podľa jednej šablóny. Obyčajní ľudia páchajú vraždy na cudzích ľuďoch. A práve jedným takým obyčajným človekom, ktorý zavraždil úplne cudzieho človeka, ste aj vy…

Call of Duty: Black Ops – 21,99€ (pôvodná cena 32,99€)

V hre Call of Duty: Black Ops sa pozriete nielen do Vietnamu, ale vraj aj na Kubu a dokonca na Arktídu. Vaše akcie budete vykonávať so špeciálnou elitnej jednotkou, ktorej arzenál bude disponovať nekonvenčnými zbraňami. 

Adobe Photoshop Elements 2018 – 74,99€ (pôvodná cena 99,99€)  

Adobe Photoshop Elements 2018 je určený bežným používateľom, ktorí s editáciou fotiek a videí len začínajú. Aplikácia v novej verzii ponúkne jednoduchý spôsob ich úpravy, usporiadania, vytváranie a ľahkého zdieľania. Tešiť sa môžete aj na jednoduché a prehľadné prostredie. Oproti predchádzajúcej verzii prináša celý rad zažitých aj nových, užitočných funkcií napr. hromadné úpravy, ktoré pridajú jas, farbu, ostrosť alebo efekty do viacerých fotiek naraz, urýchli prácu a zladí snímky do jednotného štýlu. Taktiež môžete použiť dotykové ovládanie. Zmeňte zamračenú tvár na úsmev, opravte prižmúrené oči a robte ďalšie rýchle opravy, aby na fotkách každý vyzeral čo najlepšie. Pridajte za vyfotený predmet alebo osobu rozmazané pozadie, ktoré vytvorí dojem rýchleho pohybu. Jednoduchší je aj výber vlasov, zvieracej srsti a ďalších jemných detailov. Stačí nakresliť približnú hranicu a aplikácia Elements sa postará o ostatné. 

Star Wars hry:

Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy – 5,49€ (pôvodná cena 10,99€)

Star Wars: The Force Unleashed – 10,99€ (pôvodná cena 22,99€)

Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast – 5,49€ (pôvodná cena 10,99€)

Star Wars: Empire At War – 10,99€ (pôvodná cena 22,99€)

Star Wars: Knights of the Old Republic – 5,49€ (pôvodná cena 10,99€)

Star Wars: Knights of the Old Republic II – 5,49€ (pôvodná cena 10,99€)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.