Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #20 týždeň

Dvadsiate vydanie dočasne zlacnených aplikácií pre iPhone/iPad a počítače Mac prináša pre počítače Mac niekoľko hier s hrdinkou Lara Croft. Pre iOS zariadenia môžete nájsť niekoľko skvelých hier,ako Baldur’s Gate II alebo Time Recoil.

iOS

The Firm – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)  

The Firm je arkádová hra s pixelovou grafikou v ktorej začínate ako obchodník a vašou úlohou je stať sa CEO medzinárodnej spoločnosti. Ale buďte opatrní, ak urobíte príliš veľa chýb, dostanete okamžite “padáka”.

Towaga – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Towaga je rýchla 2D “strieľačka” v ktrej budete hrať ako maskovaný čarodejník.

Dungeon Defense – The Invasion of Heroes – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Dungeon Defense – The Invasion of Heroes je hra určená pre fanúšikov stratégii. Rovnako ako pri iných Tower Defense hrách, aj tu musíte strategicky rozmiestniť obranné prvky tak, aby ste zabránili prestupu nepriateľov resp príšer cez vaše územie.

Picture Perfect – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Picture Perfect je “all in one” editor fotografií s množstvom efektov, a možnosťami úpravy.

Danmaku Unlimited 2 – 1,09 € (pôvodná cena 5,99€)

Danmaku Unlimited 2 prináša moderný a originálny vzhľad klasického japonského arkádového žánru na mobilné zariadenia. Vašou úlohou bude ako pilot bojového lietadla zničiť svojho nepriateľa.

Danmaku Unlimited 3 – 1,09 € (pôvodná cena 5,99€)

Pokračovanie, v ktorom sa vydáte na oblohu ako posledný obranca ľudstva.

To the Moon – 2,29 € (pôvodná cena 5,49 €)

To The Moon je príbehová RPG hra s pixelovou grafikou, ktorá bola pôvodne vyvinutá pre počítače. Hra rozpráva príbeh jedného pacienta – Johnyho, ktorého tajným snom je výlet na Mesiac.

Video Meme Maker – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Pomocou aplikácie Video Meme Maker môžete pridávať text do vašich videí.

Baby Monitor Annie – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Baby monitor  s podporou prenosu videa a zvuku, možnosťou púšťať pesničky. Stačí mať pripojené dve rôzne zariadenia na rovnakú wi-fi sieť a aplikácia dokonca podporuje aj hodinky Apple Watch.

Train Conductor 2: USA – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)  

Hra, v ktorej musíte vlaky nasmerovať na správnu koľaj aby nedošlo k havárii.

ReliCam – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

ReliCam je aplikácia na fotografovanie a natáčanie videí, ktorá pridáva možnosť manuálne nastaviť zaostrenie, ISO alebo rýchlosť uzávierky.

Nimian Legends BrightRidge HD – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Nimian Legends BrightRidge HD je adventúra v dynamickom otvorenom svete, s meniacim sa počasím, striedaním dňa a noci.

Rebuild – 1,09€ (pôvodná cena 2,99€)

Rebuild je real – time stratégia, v ktorej musíte budovať budovy, objavovať technológia a hlavne zabíjať zombíkov, aby ste ubránili svoju pevnosť.

Rebuild 3 – 3,49€ (pôvodná cena 5,99€)

Už je to niekoľko rokov, čo zombie apokalypsa premenila mestá na cintoríny. V pokračovaní bude vašou úlohou obnoviť civilizáciu.

Baldur’s Gate II: EE  – 2,29 € (pôvodná cena 12,99 €)

V impozantnom pokračovaní Baldur’s Gate, jednej z najlepších RPG sa v Baldur’s Gate II: EE ponoríte do sveta intríg, dobrodružstiev a zúrivého boja. Vaša schopnosť rozoznať rozdiely medzi dobrom a zlom – s výdatnou pomocou kúzel a ocele – rozhoduje o vašom osude.

Time Recoil – 3,49€ (pôvodná cena 6,99€)

Hra Time Recoil  je explozívna prestrelka s pohľadom zhora, v ktorej sa zabíjaním spomalí čas. Pri zabití protivníkov sa najskôr spustí efekt so spomaleným pohybom a pri likvidácii ďalších nepriateľov v tomto režime sa nabíjajú špeciálne schopnosti. 

Príbeh je o rebélii a odplate v ktorej budete poslednou nádejou hnutia odporu, ktoré chce oslobodiť svet od šialeného vedca a diktátora. Organizácia rebelov má prístup k časovému stroju. Plán je lokalizovať úhlavného nepriateľa Mr.Time a cestovať v čase s cieľom zabiť ho, kým on nenájde a neeliminuje rebelov.

Hra vyšla aj vo verzii pre PC a herné konzoly X Box One a Playstation 4.

macOS

Europa Universalis III Chron – 5,49€ (pôvodná cena 10,99€)

Hra Europa Universalis III Chron vám ponúkne možnosť prevziať kontrolu nad jedným z viac ako 250 svetových národov, z ktorého sa následne budete snažiť urobiť behom času silnú ríšu. Hra začína v okamihu, keď je Konstantinopol dobytý Turkmi v roku 1453 a pokračuje až do revolúcie vo Francúzsku a v Amerike. K dispozícií je mapa celého sveta s 1700 provinciami, ktoré sú na počiatku osídlené 250 národmi. Potom, čo si jeden zvolíte, je už len na vás, ako dokážete skĺbiť diplomaciu, ekonomiku, vývoj i armádu k svojmu prospechu, či neprospechu. Hra je ako obvykle postavená na reálnych historických udalostiach, čo na samom začiatku znamená skutočné rozloženie síl, skutočné hranice, štáty a podobné.

Hra obsahuje štyri rozšírenia: Heir to the Throne, Divine Wind, Napoleons Ambition a In Nomine.

Civilization VI – 32,99€ (pôvodná cena 59,99€)

V strategickej hre  Civilization VI sa opäť sa postavíte proti najslávnejším vodcom ľudskej histórie pri stavbe svojej mocnej ríše. Šiesty diel sľubuje byť tým najkrásnejším a najkomplexnejším dielom v histórii.

Tomb Raider – 16,99€ (pôvodná cena 32,99€)

Potom, čo náhla búrka zničí loď na ktorej sa plaví, ocitá sa vystrašená mladá žena vyplavená na neznámej pláži. Má iba jediný cieľ, prežiť. Tu začína prvé dobrodružstvo mladej a neskúsenej Lary Croft v príbehu, ktorý mapuje cestu obyčajnej ženy, ktorá zistí, ako ďaleko musí zájsť, aby zostala nažive. Je vyzbrojená len surovými inštinktami a fyzickými schopnosťami, ktoré musí hnať za hranice ľudskej odolnosti. Hra Tomb Raider prináša intenzívny a odvážny príbeh o pôvode Lary Croft a jej prerod z vydesenej mladej ženy na zoceleného dobrodruha.

Tomb Raider: Underworld – 6,99€ (pôvodná cena 12,99€)

Ďalší prírastok do kolekcie dobrodružstiev Lary Croft, Príbeh sa točí okolo starého mayského kalendára a v jeho rámci sa pozriete predovšetkým do Mexika. Tešte sa na džungľu plnú jaguárov a pytliakov. Postupom hry prejdete od slnečných priestorov cez daždivé prostredie až po tajomné a tmavé kobky. Nebojte sa, že budete niekde zbytočne blúdiť, pretože po Lare budú zostávať v bahne stopy atď.

Tomb Raider: Anniversary – 5,49€ (pôvodná cena 10,99€)

V hre budete nasledovať osud Lary Croft, ktorá je najatá silným syndikátom, aby pre neho získala artefakt známy ako Scion. Lara však vezme situáciu do svojich vlastných rúk, čo ju dovedie až k rozlúšteniu záhady stojacej za tajomným artefaktom. Dostanete možnosť pozrieť sa do krajín akoPeru, Grécko, Egypt a ďalšie.  Nájdete v nich hádanky, budete používať doplnky a využívať i rozšírené Larine akrobatických schopností. Avšak musíte si dávať aj pozor, lebo budú na vás čakať rôzny nepriatelia, vrátane krokodílov, vlkov, medveďov a chýbať nebude ani T-Rex.

The Sims 2: Super Collection – 16,99€ (pôvodná cena 32,99€)

Preveďte svojich Simov “Veľkými” okamihmi ich života. Prvý krok, prvý pád, prvé rande, prvá práca, prvá svadba, prvé dieťa. Všetko sa odohráva pred Vašimi očami a podľa Vášho priania. Rozhodujete v dôležitých okamžikoch ich života a ovplyvňujte akým smerom pôjdu. Toto rozhodnutie bude mať okamžitý dopad a ihneď sa premietnu do chovania Simov.

Hra The Sims 2: Super Collection obsahuje všetky DLC, ktorých je spolu až deväť. 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?