Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #17 týždeň

Sedemnáste vydanie zlacnených aplikácií pre iPhone/iPad a počítače Mac prináša pre operačný systém iOS množstvo hier a zopár editorov fotografií.  Pre počítače Mac sa sa v zľave ocitla populárna stratégia Civilization VI a pár aplikácii a utilít.

iOS

Dr. Panda Home – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Dr. Panda Home je hra pre deti od dvoch do šiestich rokov, ktorej úlohou je zoznámiť deti s domácimi prácami zábavným spôsobom.

Crash the Comet – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Vašou úlohou v tejto hre je ovládať kométu a udržať ju na dráhe. Vyzerá to jednoducho, avšak kométa sa bude pohybovať čoraz rýchlejšie.

Super Tank Battle – CityArmy – zadarmo (pôvodná cena 7,99€)

Tvorcovia hry Super Tank Battle – CityArmy sa inšpirovali hernou klasikou, ktorá vyšla ešte pre hernú konzolu Nintendo NES, hrou Tank battle.

Tungoo – zadarmo (pôvodná cena 4,49€)

V tejto hre bude vašou úlohou vyslobodiť Tungoovich priateľov od mimozemských únoscov.

Color Tap Plus – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Color Tap Plus je rýchla hra, v ktorej proti vám stojí čas a farby. Máte 60 sekúnd na to, aby ste klikli na správnu farbu, avšak každý omyl vás stoji drahocenné body.  

8bitWar: Necropolis – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)  

Strategická hra 8bitWar: Necropolis precvičí vaše mozgové závity a taktické myslenie. Naverbujte vojakov a postavte sa proti nepriateľskej armáde. Hra ponúka 100 levelov, lokálny aj online multiplayer.

ReliCam – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)  

ReliCam je aplikácia na fotografovanie a natáčanie videí, ktorá pridáva možnosť manuálne nastaviť zaostrenie, ISO alebo rýchlosť uzávierky.

PepeLine – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

PepeLine je jednoduchá a veľmi návyková 3D logická hra v ktorej musíte vytvoriť z dlaždíc cestu a dostať vašich priateľov do cieľa.

PepeLine Adventures – zadarmo (pôvodná cena 2,29 €)

V pokračovaní PepeLine s názvom PepeLine Adventures sa vydáte na vzrušujúcu cestu a pomôžete vašim priateľom Pepe a Line sa znovu stretnúť, pretože sa kvôli zlým čarodejníkom stratili v rozprávkovom svete.

Brave Guardians TD – zadarmo (pôvodná cena 2,29 €)

Brave Guardians je epic 3D akčná fantasy “tower defense” hra, ktorá rozpráva príbeh štyroch hrdinov (Pepo, Tiko, Zagi a Rapu) – každý s mimoriadnymi schopnosťami.

8-Bit Farm – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Staňte sa farmárom a vybudujte najväčšie farmu …

Tennis Club Story – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Tentokrát bude vašou úlohou vybudovať najprestížnejší tenisový klub. Nastavte tréningy a vyhrávajte súťaže a získajte slávu a sponzorov.

World Cruise Story – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

V hre World Cruise Story sa zhostite úlohy manažéra výletnej lode a vašou úlohou je vytvoriť 5 – hviezdičkovú výletnú loď.

Train Conductor – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Hra, v ktorej musíte vlaky nasmerovať na správnu koľaj aby nedošlo k havárii.

Severed – 3,39€ (pôvodná cena 7,99€)

V hre sa prevtelíte do jednorukého bojovníka, ktorý sa vydá hľadať svoju rodinu. Severed bola ocenená titulom najlepšia hra roku 2016 pre iPad.

HappyTruck – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

V hre HappyTruck bude vašou úlohou doviesť ovocie na trh s vašim vozidlom, avšak po ceste sa pokúste stratiť čo najmenej …

Depello – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)  

Aplikácia Depello je nástroj na úpravu fotografií, ktorý premení obrázky a fotografie na čierno – biele, ale zachová a zdôrazní farbu podľa vášho výberu, vďaka čomu môžete vytvoríť nádherné diela.

Planescape: Torment – 4,49€ (pôvodná cena 10,99€)

Planescape: Torment je RPG hra založená na pravidlách Dungeons & Dragons. Hra začíná v Sigilu, stredobode celých sfér. Hlavní hrdina se prebudí v temných priestoroch márnice so stratou pamäte, ale ako neskôr zistí, je to len vedľajší efekt rituálu, pri ktorom sa stal nesmrteľným.

The Tiny Bang Story – 0,49€ (pôvodná cena 2,29€)  

Život na malej planéte bol pokojný a bezstarostný, až kým nenastala veľká katastrofa – malá planéta bola zasiahnutá meteorom! Svet sa rozpadol a teraz jeho budúcnosť závisí len od vás! Použite vašu predstavivosť a kreativitu s cieľom obnoviť planétu. V hre The Tiny Bang Story budete musieť opraviť rôzne stroje a mechanizmy, ale aj riešiť rôzne hádanky.

macOS

After Focus – zadarmo (pôvodná cena 33,99€)

Aplikácia After Focus pridáva hĺbku do vašich fotografií bez drahých objektívov fotoaparátu. Definujete oblasť zaostrenia a aplikácia sa postará o všetko za vás.

Shotty – zadarmo (pôvodná cena 10,99€)

Shooty vám ušetrí drahocenný čas pri práci so snímkami obrazovky. Z menu baru poskytuje rýchli prístup ku nedávnym snímkam obrazovky a jednoducho ich presunúť do ľubovolnej aplikácie.

 

 

Civilization VI – 32,99 € (pôvodná cena 59,99 €)

V strategickej hre  Civilization VI sa opäť sa postavíte proti najslávnejším vodcom ľudskej histórie pri stavbe svojej mocnej ríše. Šiesty diel sľubuje byť tým najkrásnejším a najkomplexnejším dielom v histórii.

LEGO Batman – 5,49€ (pôvodná cena 22,99€)

Ďalšia LEGO adaptácia fenoménu, ktorým je tentokrát Batman. V úlohe legendárneho ochrancu Gotham City Batmana, ale i jeho brata v prevleku a v zbrani Robina, budete chytať celý rad nebezpečných zločincov i známych chrapúňov vrátane Jokera a Tučniaka, k čomu vám poslúži nielen široká ponuka zbraní a doplnkov, ale i rad obľúbených dopravných prostriedkov.

Theine – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Aplikácia Theine zabráni vášmu Macu aby sa uspal, keď zatvoríte obrazovku. 

Batch Photo Editor – zadarmo (pôvodná cena 16,99€)

Batch Photo Editor je jednoduchý editor, ktorý je určený na hromadné spracovanie fotografií. Jedným kliknutím môžete pridať vodoznak, otočiť, zmeniť veľkosť tisícoch fotografií naraz.

komentáre
  1. “Kvalita” tohoto vyberu ma vzdy fakt “prekvapi”…

    Theine
    Aplikácia Theine zabráni vášmu Macu aby sa uspal, keď zatvoríte obrazovku.

    Dear MacBook-Users: Theine is not working for security-reasons, when you close the lid.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?