TwelveSouth predstavil AirSnap – kožený obal pre AirPods

Ako ochrániť svoje AirPody proti škrabancom a nečistotám? Poviete si, že sú predsa uložené v nabíjacom plastovom púzdre. A čo tak kúpiť si púzdro na púzdro?

Presne to je najnovším príslušenstvom z dielne výrobcu TwelveSouth, ktorý je známy pomaly kultovými koženými obalmi BookBook či exotickejšími výrobkami ako napríklad sviečka New Mac. 

Kožený obal AirSnap pevne obopína plastové púzdro pre AirPods a ochráni ho napríklad pri prenášaní v batohu či kabelke. Výhodou je, že obal nemusíte nikdy dávať dole – AirPody pohodlne vyberiete po jeho rozopnutí a dokonca ich aj nabijete vďaka výrezu pre Lightning na spodnej strane.

Bonusom je kovová karabína, ktorou si môžete slúchadlá napríklad zacvaknúť na batoh. Obal z pravej kože stojí príjemných 29 dolárov (obzvlášť v porovnaní s niektorým príslušenstvom od Applu) a dostupný je v troch farbách: čiernej, tmavotyrkysovej a svetlohnedej. Hnedá je momentálne len na predobjednávku, no dostupná by mala byť už čoskoro.

Viac informácii môžete nájsť na oficiálnom webe výrobcu.

twelvesouth airsnap airpods

komentáre
  1. je to mozne, ze uz aj taketo sprostosti treba predstavovat? :)
    isto ta kozenna vec stoji 50E a kazde dieta ktore to sije v cine, da do svojej prace celu svoju dusu..

    0
    0
  2. Tato firma vsetko co zatial ponukla boli hovadiny. Sviecka co pripomina vonu rozbaleneho iPhonu, Book book puzdro v tvare knihy na iphone(mega hovadina) a toto je tiez hovadina.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.