Spigen predstavil sériu retro obalov pre iPhone X

Nové obaly pre iPhone X od Spigenu vzhľadovo pripomínajú ikonický iMac G3, či pôvodný iPhone z roku 2007.

Pri príležitosti 20. výročia iMacu si Spigen pripravil vlastnú sériu retro obalov. Vzhľadom priamo evokujú priehľadný farebný plast z prvého iMacu G3 a bez okolkov útočia na nostalgiu.

spigen iphone x classic c1 imac g3

Podobne ako pôvodný iMac sú k dispozícii v rôznych farebných prevedeniach – okrem modrej Bondi Blue aj v červenej, zelenej, bielej, či grafitovej. Priehľadný “3D” vzhľad pritom imitujú zložením troch rôznych kusov plastu do jedného celku.

Okrem farebných Classic C1 obalov Spigen predstavil aj Classic One, ktorý pre zmenu imituje prvý iPhone z roku 2007. Ten pozostáva zo strieborného plastu s výrezom na Apple logo a spodnej čiernej časti, ktorá v kovovom iPhone 2G schovávala mobilnú anténu.

spigen classic one iPhone X

Všetky obaly si môžete zakúpiť exkluzívne prostredníctvom stránky Indiegogo. Prvé objednávky za 18 dolárov sa už síce minuli, v čase písania článku sú však ešte k dispozícii obaly Classic C1 za 22 dolárov, či bundle Classic C1 + Classic One za 35 dolárov.

Ceny sa budú postupne zvyšovať. K zákazníkom by sa obaly mali dostať niekedy v priebehu júna.

spigen classic c1 colors

UložiťUložiť

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.