Slack odstránil svoju aplikáciu pre Apple Watch

Apple Watch stratili ďalšiu aplikáciu. Tentoraz došlo k zrušeniu aplikácie Slack, ktorá je po novom dostupná už len pre iPhone s možnosťou posielania rich notifikácií do Apple Watch.

Vďaka tomu užívatelia budú mať k dispozícii aspoň časť funkcionality, presnejšie možnosť reagovať na prichádzajúce správy. Už tu však nebude možnosť len tak otvoriť aplikáciu na hodinkách a pozrieť si, čo je nové v pracovnom chate. Vzhľadom k zrušeniu aplikácie je ale možné, že používať ju na Apple Watch nebolo až také jednoduché, prípadne že aplikácia nemala toľko užívateľov ako si Slack predstavoval.

Nebol by to konieckoncov prvý, ani posledný prípad. Už v septembri/září svoju AW aplikáciu zrušil Twitter, ktorý patril k prvým partnerom, ktorí vydali aplikáciu pre hodinky. Medzi ďalších, ktorí skončili s Apple Watch, patria aj Google Maps, Target, eBay, Whole Foods či Amazon. Dvaja z nich, Google a eBay, však nevylúčili, že sa v budúcnosti na watchOS vrátia.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.