Šesťmesačné predplatné Apple Music bude súčasťou niektorých nových vozidiel s CarPlay

Apple sa dal dokopy s automobilkou Volkswagen a FIAT Chrysler a ponúkol im špeciálny balík pre zákazníkov, ktorí si kúpia určite modely áut s podporujúce CarPlay.

Od mája budú vybrané vozy disponovať 6 mesačným skúšobným balíkom Apple Music, ktorý štandardne stojí 9,99 dolárov (6 €) na mesiac. Aby sme situáciu upresnili, Apple sa dal dokopy s Volkswagenom v Európe a s FIATom v Spojených Štátoch, kde tieto predĺžené skúšobné balíky ponúka. Noví zákazníci, ktorí ešte Apple Music nemali, získajú šesťmesačný prístup k Apple Music, pričom existujúci užívatelia Apple Music získajú ďalšie tri mesiace zadarmo.

Tým, že Spotify smeruje do IPO, Apple Music zaznamenal silný rozmach na domácom trhu. Práve táto ponuka je dobrým marketingovým ťahom, ako prilákať nových odoberateľov a tým rapídne zvýšiť čísla Apple Music. No na druhej strane, keď začneme počítať na prstoch, Spotify má raz toľko odoberateľov ako Apple Music. Táto ponuka pomôže propagovať Apple Music a CarPlay v zmysle, že sa dostane aj do uší iných výrobcov automobilov. Tí už premýšľajú nad spoluprácou s rádio službou ako je SiriusXM.

Záujemci o kúpu auta v USA získajú toto šesťmesačné skúšobné predplatné pri kúpe Chrysleru, Dodgeu, FIATU a Jeepu, ktorý má CarPlay v štandarde. V Európe, pri kúpe Volkswagenu, je šesťmesačné skúšobné predplatné pridané pokiaľ si zákazník kúpi vozidlo, ktoré podporuje CarPlay.

Tak ako pri trojmesačnom skúšobnom predplatnom sa aj po uplynutí šiestich mesiacov balík Apple Music automaticky predĺži, až pokým nie je manuálne zrušené predplatné. Vyššie spomenutý balík začne platiť od 1. mája až do 30. apríla ďalšieho roku. No je možné, že Apple tento balík začne ponúkať vo väčšom počte, ak sa preukáže, že zákazníci budú mať o vozidla dostatočný záujem.

[poll id=”15″]

CarPlay sa stáva štandardom v mnohých vozidlách, no iba kupci vozidiel od Chrysleru a Volkswagenu budú môcť využiť výhodu vyššie uvedeného bezplatného balíku Apple Music.

komentár
  1. CarPlay je pre mňa sklamanie,miesto toho aby povolili aplikácie(Waze a pod), podsúvajú nám veci ktoré nikto nechce. Áno viem Business

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.