Scenár pre ôsme Star Wars bol napísaný na MacBooku Air, kvôli leakom ho režisér odpojil od siete

Scénarista a režisér Rian Johnson je rozhodne fanúšikom technológií. V novom interview sa podelil o svoje obľúbené kúsky, ktoré použil okrem iného aj pri tvorbe ôsmej epizódy Star Wars.

To, že Rian Johnson je zrejme fanúšikom Applu, sme sa dozvedeli už pred rokom, keď sa na jeho Instagrame objavil záber z postprodukcie najnovšej Star Wars epizódy. Na ňom okrem dvoch Thunderbolt displejov figuroval aj iPad Pro, i keď jeho účel bol neznámy.

V interview pre Wall Street Journal Johnson režisér ďalej odhalil, že kontroverzný scenár pre The Last Jedi napísal na MacBooku Air, ktorý kvôli obavám z nechcených únikov kompletne odpojil od siete. “Nosil som ho všade a používal výhradne na písanie scenáru” vraví Johnson. Napriek tomu, že ho uchovával v trezore v Pinewood Studios, producenti sa desili predstavy, že by ho zabudol kdesi v kaviarni.

Okrem profesionálneho setupu si Johnson rád kráti čas hraním golfu na svojom iPhone X, fotí s Leicou M6 35mm (ktorú použil aj na pri natáčaní) a nosí hodinky Omega Speedmaster Pro. V staršom rozhovore taktiež so smiechom prezradil, že počas točenia The Last Jedi spolu s celým štábom hrali virálny hit vtedajšieho leta – Pokémon GO.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.