Samsung zväčší Galaxy S10. Chce dorovnať iPhone X Plus

Samsung Galaxy S9 Gray

Samsung Galaxy S8 nakopla trend celoplošných displejov hneď vo dvoch veľkostiach – 5,8″ a 6,2″. Uhlopriečky sa zachovali aj pri Galaxy S9, no pri budúcej generácii sa majú mať veci inak.

Tvrdí to analytik Ming-Chi Kuo, podľa ktorého by mal Samsung predstaviť až tri modely Galaxy S10. Základný model by si mal zachovať uhlopriečku 5.8″, ktorá je príznačná ako pre terajšie S8 a S9, tak pre iPhone X. Zmenou si však prejde “Plus” model. U Samsungu má v súčasnosti uhlopriečku 6.2″, čo je o trochu menej v porovnaní so zvažovanou uhlopriečkou displeja iPhonu X Plus. Ten má disponovať ešte väčším displejom, s uhlopriečkou až 6,46″. Trojicu by mal doplniť lacnejší model s uhlopriečkou 6.1″, teda takou, akú má mať aj údajne chystaný budgetový iPhone X alebo iPhone 9.

Samsung Galaxy S9 Gray

Nové Samsungy v 6.1″ a 6.4″ uhlopriečkach by mali disponovať ultrazvukovým snímačom odtlačkov prstov ukrytým priamo pod displejom, čo je technológia, s akou sa spoločnosť pohrávala už pred vydaním S8 a S8+. Technológia by tiež mala byť zahrnutá v Galaxy Note 10. Lacnejší model S10 by mal disponovať pre zmenu snímačom odtlačkov prstov na boku zariadenia, kde by mohol byť umiestnený praktickejšie, než na zadnej strane.

Kórejský portál The Bell dopĺňa, že na Galaxy S10+ by sme mali nájsť až päť kamier, z toho tri vzadu a dve vpredu. Zadný systém má ponúknuť 12-megapixelový širokouhlý a 12-megapixelový telephoto objektív ako má S9+, doplní ho ale nový 16-megapixelový ultraširoký objektív so 120° zorným poľom.

Samsung Galaxy S9+

V prípade Samsungu však vydanie tretieho S-ka nedáva zmysel, zvlášť po tom, ako si Samsung upratal svoju produktovú líniu a v súčasnosti je to práve séria A, ktorá prezentuje vyššiu strednú triedu s vylepšeniami, aké boli po dobu aspoň 1 roka exkluzívne pre high-endovú S sériu. Pre zaujímavosť, súčasné modely A8 disponujú Infinity displejom, skleneným zadným krytom, vylepšenou zadnou kamerou (s vlastnosťami na úrovni Galaxy S7) a vodeodolnosťou.

Samsung Galaxy S9+

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť