Pokémon GO pridáva podporu pre questy a mýtických Pokémonov

Niantic cez týždeň odhalil ďalší veľký update pre svoju zlatú baňu, Pokémon GO. Hráči budú mať teraz možnosť plniť najrôznejšie questy, a to za sladké odmeny.

Prírastok prichádza tri mesiace po pridaní dynamického počasia (a pre iOS aj rozšíreného AR módu), vďaka čomu sa hra stáva čoraz rôznorodejšou. Popri samotnom chytaní Pokémonov a raidovaní bossov sa tak teraz môžu hráči sústrediť aj na plnenie zadaných úloh.

Presné detaily o tom, ako bude novinka fungovať v praxi, ešte známe nie sú. Podľa zverejnených informácií však budete mať možnosť v priebehu dňa plniť rôzne zadania, ako napríklad chytiť istý typ Pokémona, vyhrať 3 súboje v Gyme, či vytočiť 5 pokéstopov. Ak v daný deň splníte aspoň jednu úlohu, dostanete v rámci tohto “výskumu” známku do svojho zápisníka.

pokemon go questy

Ak týchto známok získate sedem, získate balíček s ešte lepšími odmenami. Okrem hernej meny v podobe stardustu a užitočných itemov pôjde aj o možnosť chytiť vzácneho Pokémona. Niantic v tomto prípade naznačuje na legendárnych Pokémonov, ktorí by sa tak mohli objaviť aj mimo raidov.

Okrem toho hráči dostanú špeciálne zadania priamo od NPC postavy Profesora Willowa. Tu pôjde o komplexnejšie série úloh, ktoré budú podľa všetkého viesť k stretnutiu mýtických Pokémonov. Prvým z nich bude práve obľúbený Mew z prvej generácie hier.

Questy budú spustené pre všetkých hráčov v priebehu tohto piatka. Budete na ne potrebovať najnovšiu verziu hry, ktorá by sa mala dovtedy objaviť na App Store a Google Play Store.

UložiťUložiť

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.