Navštívte Apple Museum v Prahe už aj z pohodlia svojho domova

Najväčšiu výstavu Apple produktov na svete si teraz môžete prezrieť aj prostredníctvom 3D virtuálnej prehliadky.

Pražské Apple Museum určite stojí za povšimnutie, a to nielen pre nadšencov počítačovej histórie. Pozoruhodná výstava ponúka okno do sveta najúspešnejšej spoločnosti súčasnosti, ako aj jeho tvorcu, Steva Jobsa.

Súkromná zbierka obsahuje všetky predstavené produkty od roku 1976 až 2012, no taktiež niektoré klenoty ako limitované edície iPodu, či Jobsovu ročenku a ikonický motocykel. Priestory Pop Art Gallery v historickom centre Prahy sa rozhodne oplatia navštíviť osobne, nemusíte však kvôli ním nutne cestovať.

Apple Museum teraz ponúka už aj 3D prehliadku cez internetový prehliadač, nájdete ju na tomto odkaze. Cena virtuálnej prehliadky je 3 eurá (príp. 69 Kč). Rovnako ako pri fyzickej návšteve ide celý výťažok vstupného na charitu.

Viac informácií o múzeu, vrátane galérie nájdete na webe applemuseum.com. Cena normálneho vstupného je 9 eur (240 Kč) a ponúkané sú aj rôzne zľavy pre študentov, deti a rodiny.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.