Love Your Workflow – výhodný Mac bundle so zľavou 81 %

MacUpdate priniesol ďalší výhodný balíček apiek na Mac. 6 aplikácií je tentoraz zameraných na produktivitu a získať ich môžete za 30 dolárov už len pár hodín.

Love Your Workflow bundle prináša šesticu macOS aplikácií v pôvodnej cene takmer 154 dolárov. Získať ich s 81% zľavou môžete už len do zajtra (22. 2.) do 6:00 ráno. S jeho kúpou dostanete nasledovné aplikácie.

Keep It

Apka na písanie poznámok, ukladanie webových stránok, dokumentov a ich organizáciu, niečo na štýl Evernote. Poznámky si môžete kategorizovať tagmi a samozrejmá je aj podpora iCloud synchronizácie.

Vitamin R

Zaujímavá utilita na manažovanie času a produktivity. Žije v menubare a vašu pozornosť sa pomocou notifikácií snaží nasmerovať do krátkych a efektívnych segmentov.

A Better Finder Rename

Automatizujte si premenovanie desiatok a stoviek súborov vo Finderi. Využite komplexné pravidlá a kategórie na nastavenie názvov súborov, vrátane instantného náhľadu na jednotlivé súbory.

MYStuff Pro

Katalogizujte si inventár vášho podniku, predajne, či domova do prehľadných zoznamov. Ukladať si môžete fotky, manuály, pokladničné bločky, či skenovať čiarové kódy tovaru.

Switchem

Switchem slúži na automatizáciu vášho workflowu a každodennej rutiny. Úlohy si môžete rozdeliť do jednotlivých kategórií, v ktorých môžete ľahko nastaviť spúšťanie aplikácie, organizáciu okien na ploche, či otvorenie konkrétnych priečinkov a webstránok.

CloudBerry Backup

Systém automatického zálohovania dát na servery Amazon S3, alebo Microsoft Azure.

Ak vás ponuka zaujala, zvýhodnený balíček si môžete za necelých 30 dolárov (24,5 eur) zakúpiť na nasledujúcom odkaze.

Love Your Workflow MacUpdate Bundle

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť