iPhone X a iPad Pro získali cenu za najlepší displej roka

Najnovší iPad a iPhone získali od združenia Society for Information Display ocenenie za najlepší displej za rok 2017.

Združenie každoročne udeľuje ceny za vysokokvalitné a inovatívne technológie v displejoch na svojom podujatí Display Week. Cenu za najlepšie displeje minulého roku si uchmatol Apple so svojim iPadom Pro a iPhonom X.

iPad si ocenenie vyslúžil predovšetkým technológiou Pro Motion, ktorá inteligentne implementuje 120 Hz obnovovaciu frekvenciu, vďaka ktorej sa obsah na displeji hýbe omnoho plynulejšie. Ponúka taktiež farebný štandard P3 a funkciu True Tone, ktorá nastavuje teplotu displeja podľa okolitého osvetlenia.

iphone x OLED displej

iPhone X medzitým vyhral za svoj bezkonkurenčný OLED panel s rozlíšením 458 PPI, absenciou rámikov a podporou pre technológie ako True Tone, HDR10 a Dolby Vision.

Okrem dostali ocenenia aj spoločnosti ako Sharp so svojou novou 8K LCD obrazovkou a špeciálnou 3D Touch dotykovou technológiou, Kolon Industries za flexibilné displeje, Synaptics za integráciu snímača odtlačkov prstov do displeja a LG so vstavaným reproduktorom v OLED paneli.

Oficiálna ceremónia s odovzdávaním cien sa bude konať 23. mája v Los Angeles.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?