Apple vydal iOS 11.3.1 s opravou pre telefóny s neoriginálnym displejom

Apple pred malou chvíľou vydal aktualizáciu iOS 11.3.1, ktorá je zároveň trinástou aktualizáciou systému iOS 11.

Aktualizácia prichádza zhruba mesiac po vydaní systému, ktorý priniesol aj jedno nemilé prekvapenie. Súčasne s updatom 11.3 totiž užívateľom, ktorí si nechali vymeniť iPhone 8 v neautorizovanom servise, prestal fungovať displej. Spočiatku sa hovorilo, že Apple tým chce zabrániť, aby si ľudia mohli servisovať mobil za lacnejšie a prípadne v pohodlí domova, ale ukazuje sa, že to bola len softvérová chyba.

iOS 11.3.1 vylepšuje bezpečnosť iPhonov a iPadov a rieši problém s nereagujúcim dotykovým vstupom na niektorých iPhonoch 8, ktoré boli opravené použitím neoriginálnych náhradných displejov.

Poznámka: Neoriginálne náhradné displeje sa môžu vyznačovať nižšou kvalitou obrazu a nemusia fungovať správne. Opravy obrazoviek certifikované spoločnosťou Apple vykonávajú dôveryhodní odborníci, ktorí používajú originálne súčiastky od Apple. Viac informácií nájdete na stránke support.apple.com/sk-sk.

Aktualizácia je dostupná v sekcii Nastavenia – Všeobecné – Aktualizácia softvéru.

iOS 11.3.1

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.