Budúci iPhone sa bude volať jednoducho “iPhone”, myslí si analytik

iPhone X

Apple sa minulý rok rozhodol preskočiť 7s a rovno predstavil iPhone 8 po boku inej novinky – iPhone X. A aj keď to bolo spočiatku len označenie pre „10“, rímska číslica by sa mala zmeniť na písmeno.

Myslí si to investor firmy Guggenheim, Robert Cihra. Práve on sa vyjadril, že Apple môže tento rok prejsť na nové menovanie svojich telefónov a nový, lacný iPhone sa bude volať… iPhone. Apple by sa tak mal inšpirovať iPadom, z ktorého názvov tiež vyradil číslice. Poslednými modelmi s číslami na konci názvu boli totiž iPad Air 2 a iPad mini 4, po ktorých nasledovali dve generácie iPadu Pro a dve generácie iPadov.

iPhone (2018) by mal byť vstupným modelom, ktorý by disponoval len LCD displejom, dizajnovo by sa však ponášal na iPhone X. Spomínajúc ho, Apple má ponechať označenie „X“ ako označenie pre svoje nové high-endové modely. Najbližšie by mali byť dostupné vo dvoch veľkostiach, 5.8“ a 6.5“, pričom oba ponúknu OLED displej.

iphone x plus 2018
Nové high-endové iPhony tento rok prídu v dvoch uhlopriečkách. Koncept od iDropNews.
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.