Bude sa WWDC 2018 konať už 4. júna?

Apple zvykne oznamovať dátum WWDC v apríli/dubnu, no minulý rok došlo k zmene a Apple oznámil dátum WWDC už pár dní po Valentíne. Tento rok je Apple zatiaľ ticho, no už sa objavujú prvé náznaky o čase konferencie.

V júni/červnu 2018 je hala McEnery Convention Center v kalifornskom San Jose rezervovaná hneď na tri týždne. V čase od 11. do 14.6. sa tu koná O’Reilly Velocity Conference, v čase od 17. do 21.6. sa konajú DataWorks Summit a Hadoop Summit. Na konci mesiaca, v čase od 26. do 28.6., sa tu pre zmenu koná Sensors Expo & Conference.

Za zmienku ale stojí prvý týždeň. V čase od 4. do 8. júna/června (vrátane) je hala podozrivo prázdna. Je to však ideálny čas na WWDC 2018. Tá sa totiž koná vždy začiatkom júna/června a minulý rok sa konala práve v tomto výstavisku. Zdroje serveru MacRumors navyše hovoria, že Apple by sa mal vrátiť do nových priestorov aj tento rok, čo môže znamenať, že sa Apple po 13 rokoch sťahuje zo strediska Moscone Center. Práve tam sa WWDC konala v rokoch 2003 až 2016, no minulý rok sa Apple z logistických dôvodov presťahoval bližšie ku Cupertinu – do San Jose.

WWDC 2017: Tie najlepšie reakcie z redakčného chatu

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.