Beta verzia iOS 12.1 obsahuje opravu chyby s nabíjaním

Druhá beta iOS 12.1, ktorá bola vydaná len pred nedávnom opravuje opravu problému s nabíjaním, ktorý postihol iPhone XS, XS Max a ďalšie iOS zariadenia. 

Táto chyba bola objavená po zahájení predaja nových iPhonov a okamžite nahlásená. Bug spôsobil, že sa niektoré iPhony a iPady odmietli nabíjať pomocou Lightning konektoru, pokiaľ nebol “aktivovaný” displej. 

iPhone XS má problémy s nabíjaním a prednou kamerou, o čo ide?

Podľa Rene Ritchieho z iMore obsahuje nová beta iOS 12.1 opravu chyby, čo v preklade pre iOS užívateľov znamená, že už nebudú musieť niekoľkokrát kontrolovať svoje zariadenie či sa nabíja. Chyba našťastie nepostihla všetky iPhony a iPady. No tie zariadenia, ktoré boli postihnuté sa nezačali nabíjať, pokým bol displej zariadenia vypnutý.

Ťuknutím na iPhone, aby sa prebudil v tejto situácií spustilo nabíjanie. Ak sa ale na displej neťuklo a obrazovka ostala vypnutá, zariadenie sa odmietlo nabíjať.  

Aj keď tento problém hlásili hlavne užívatelia nových iPhone XS a XS Max, vyzerá to, že sa chyba rozšírila po mnohých ďalších zariadeniach s iOS 12. 

https://twitter.com/reneritchie/status/1047179396120006656

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.