Apple zrejme zrušil nabíjačku AirPower

Jedna z vecí, ktorú sme počas livestreamu očakávali, no nedočkali sa jej, je inovatívna bezdrôtová nabíjačka AirPower. Teraz sa zdá, že ju Apple zrušil.

Apple predstavil inovatívnu bezdrôtovú nabíjačku AirPower ešte minulý rok. Jednalo sa o podložku, ktorá dokázala nabíjať súčasne tri zariadenia. V čase predstavenia Apple vravel, že zariadenie sa začne predávať začiatkom roka 2018. Zmienky o začiatku roka boli nakoniec z webu odstránené, aby Apple povedal, že sa ho dočkáme počas roka.

Spoločnosť však na tohtoročnom iPhone evente vôbec nespomenula AirPower, neukázala ju a dokonca odstránila všetky zmienky z oficiálneho webu. Apple tak zvykne robiť pri zariadeniach, ktoré sú staré a vyradené z predaja. Príkladom bolo napríkad tiché odstránenie zmienok o starých iPodoch alebo tiché ukončenie predaja starých Macov a MacBookov. Teraz sa podobná vec práve s nabíjačkou, ktorá sa ešte ani nedostala na trh.

V súčasnosti jediná zmienka sa nachádza už len na informačnej stránke slúchadiel AirPods, kde Apple propaguje chystané puzdro s podporou bezdrôtového nabíjania. Je tu však použitá minuloročná fotka s iPhonom X.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.