Apple vydal macOS Mojave Public Beta 3

Iba deň po vydaní štvrtej vývojárskej bety vydal Apple tretiu verejnú betu operačného systému macOS Mojave. Podľa našich očakávaní by mala predovšetkým priniesť podporu pre novovydaný MacBook Pro.

Práve to je totiž novinka, na ktorú sa zamerala štvrtá developer beta, ktorú Apple vydal v pondelok. Najvýraznejšou zmenou v tejto bete je oprava problému s nefunkčným dynamickým pozadím v prípade, že váš Mac beží v Dark Mode. Po jeho zapnutí sa totiž pozadie uzamklo na nočnom záberi, známej z oficiálnych promo materiálov. Podľa toho, čo sa dozvedáme, má Developer Beta 4, respektíve Public Beta 4, nové dynamické pozadie Solar Gradient.

Oproti scenérii z Mojavskej púšte je solárny gradient jednoduchým wallpaperom, ktorý môže niekomu pripomínať staršie gradientové pozadia z iPadu Air. Je to vlastne pohľad na oblohu, kde na spodku, v oblasti docku, vidíme rôzne zafarbený horizont a dopĺňa to “hlavná” farba oblohy.

macOS Mojave Public Beta 3

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.