Apple vydal iOS 11.4.1 (beta 3) pre developerov

Apple dnes vydal pre developerov v poradí už tretiu beta verziu nadchádzajúcej aktualizácie iOS 11.4.1. Tretia beta sa k nám dostala iba týždeň po druhej a tri týždne po vydaní iOS 11.4, ktorý nám predstavil AirPlay 2 a Správ v iCloude.

Registrovaní developeri si môžu novú betu iOS 11.3.1 stiahnuť z Apple Developer Center alebo priamo na zariadení s nainštalovaným konfiguračným profilom. V predchádzajúcich dvoch betách iOS 11.4.1 sa zatiaľ neobjavili žiadne nové funkcie. To by mohlo naznačovať, že sa táto aktualizácia skôr zameria na opravy chýb a vylepšenie výkonu, ako inak, než na základe spätnej väzby z predchádzajúcich dvoch beta verzií.

Samozrejme ak sa v iOS 11.4.1 objaví v blízkej budúcnosti nová funkcia, budeme vás o nej informovať. Avšak nepredpokladá sa, že sa Apple bude zameriavať a pridávať nové funkcie do iOS 11.4.1 nakoľko pred nedávnom predstavil úplne nový iOS 12. Pravdepodobne sa všetky nové funkcie objavia v ňom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.