Apple predstavil nové pastelové obaly a náramky, pestré farby pre Beats

Jediným novým hardvérom na tejto WWDC konferencii bolo príslušenstvo pre iPhone a Apple Watch. Okrem toho vyšli aj slúchadlá Beats v nových farbách.

Silikónové náramky pre Apple Watch a obaly pre iPhone sú teraz dostupné aj v trojici sviežich letných farieb – Peach, Marine Green a Sky Blue. Náramky sú kompatibilné so všetkými doterajšími Apple Watch a obaly sú dostupné vo verziách pre iPhone 8/7 (Plus) a iPhone X. Nájdete ich v novej sekcii so sezónnymi farbami.

Okrem pastelových farieb sa v obchode Applu objavila aj nová verzia limitovaného Pride náramku pre Apple Watch. Nylonový remienok s farbami dúhy si budete môcť zakúpiť v dvoch veľkostiach za 49 dolárov. Ladiť bude aj s novým dúhovým ciferníkom, ktorý je už dostupný v najnovšom watchOS 4.

Okrem toho Apple neskôr predstavil aj novú farebnú kolekciu slúchadiel Beats. Pop Collection prináša farebné prevedenia Pop Magenta, Pop Violet, Pop Indigo a Pop Blue a dostupné sú pre bezdrôtové slúchadlá Solo3 za 299 dolárov a Powerbeats3 za 199 dolárov.

https://www.youtube.com/watch?v=NiV1yA3zMvs

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.