Apple končí s aplikáciou Texture pre Windows

texture magaziny apple news

Po tom, ako Apple odkúpil službu Texture, jej tvorcovia oznámili koniec služby pre Windows. K ukončeniu prevádzky predplatnej služby dôjde na konci júna/června.

Firma už rozposlala informačné e-maily svojim predplatiteľom, kde oznamuje, že služba pre Windows prestane fungovať 30. júna/června tohto roka. Spoločnosť o tom zároveň informuje na svojej stránke. Spoločnosť vraví, že s Windows aplikáciou končí preto, aby mohol hladko prebiehať ďalší vývoj aplikácie. Okrem toho trápili Windows verziu aplikácie slabé hodnotenia a zriedkavé updaty.

Spoločnosť bude aj naďalej podporovať aplikáciu pre telefóny a tablety so systémom iOS, Android a tiež na tabletoch Amazon Fire. Práve preto sa spoločnosť rozhodla, že užívateľom aplikácie pre Windows nezruší predplatné. V prípade záujmu ho môžu zrušiť sami, inak môžu aplikáciu používať na iných, mobilných zariadeniach.

V súvislosti so službou Texture sa tiež hovorí, že ju chce Apple integrovať do svojho systému Apple News po vzore predplatnej verzie Apple Music. Jednalo by sa teda o prémiové rozhranie, ktoré by si zrejme zachovalo súčasnú cenu – 9,99€ mesačne za prístup k viac ako 200 digitálnym magazínom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.