Ako by mohol vyzerať nový Mac mini v Space Gray prevedení

Zajtra by mala byť okrem iPadov a MacBookov predstavená aj nová generácia stolových Macov, vrátane modelu mini.

Ten by mal byť podľa doterajších zdrojov o niečo väčší a zameraný na produktivitu a výkon miesto ceny. Či Apple zajtra predstaví úplne nový dizajn (pamätáte na G4 Cube?), alebo jednoducho len aktualizuje komponenty súčasného „placatého“ mini, stále nevieme.

Po predstavení aktuálne najvyššieho z rady profesionálnych počítačov od Applu, iMacu Pro, sa však mnohým možno naskytla otázka, ako by v tmavom farebnom prevedení mohol vyzerať jeho menší braček Mac mini. Apple šedú farbu momentálne asociuje s profi vybavením, a ak bude nový mini skutočne zmenšeninou Macu Pro, takýto by mohol byť výsledok.

Maďarský študent dizajnu Viktor Kádár vytvoril jednoduchý koncept, ktorý nie je príliš odtrhnutý od reality. Mac mini zväčšil, pridal kopec portov na jeho zadnú stranu a spároval ho s novým Apple Retina displejom, na ktorom spoločnosť momentálne pracuje. Ako bonus pridal aj bezdrôtovú klávesnicu s Touch Barom.

Koncept je tak niekde na polceste medzi celkom novým modulárnym dizajnom a súčasným hliníkovým odliatkom. Čo si Apple pripravil, uvidíme už zajtra poobede. 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.