Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #30 týždeň

V 30. vydaní tohtoročných zlacnených aplikácii pre iPhodne ⁄ iPad a počítače Mac je v zľave pre iOS zariadenia a počítače Mac populárna aplikácia na úpravu a editovanie PDF súborov PDF expert. Aplikáciou týždňa je logická hra Domino Drop.

iOS

LIMBO – 2,29 € namiesto 4,49 €

Limbo je čiernobiela plošinová puzzle adventúra, ktorá stavia hráča do úlohy mladého chlapca, ktorý sa vydáva do nebezpečného sveta v snahe zistiť pravdivé informácie o osude svojej sestry. Chlapec bude musieť prekonať nástrahy a vyriešiť hádanky.

[appbox appstore https://itunes.apple.com/sk/app/limbo/id656951157]

PDF Expert 6 – 5,49 € namiesto 10,99 €

PDF Expert 6 je jednou z najlepších aplikácií na prezeranie a editovanie PDF súborov na iPade alebo iPhone. Ide o jednu z mála aplikácii, ktorá dokáže upravovať aj text PDF súborov. PDF Expert 6 ponúka množsto funkcií, okrem editovania textu dokáže nahradiť obrázky, skryť citlivé údaje, zvýrazniť text, podpisovať dokumenty, pridať poznámky, zvýrazniť text, samozrejmosťou je synchronizácia s cloudovými službami …

[appbox appstore https://itunes.apple.com/sk/app/pdf-expert-6-read-annotate-edit-pdf-documents/id743974925?mt=8]

FINAL FANTASY TACTICS- THE WAR OF THE LIONS – 6,99 € namiesto 14,99 €

Final Fantasy Tactics: The War Of The Lions je remake pôvodnej hry Final Fantasy Tactics, ktorá vyšla pre hernú konzolu PlayStation One. Oproti originálu je vylepšená možnosť úpravy charakteru postáv, nové postavy z Final Fantasy XII, nové povolania, a animácie.

[appbox appstore https://itunes.apple.com/sk/app/final-fantasy-tactics-the-war-of-the-lions/id446760220]

Domino Drop – zadarmo namiesto 2,29 €

Domino Drop je logická hra s dominom a gravitáciou. Hra je aplikáciou týždňa v App Store.

[appbox appstore https://itunes.apple.com/sk/app/domino-drop/id955290679?mt=8&ign-mpt=uo%3D4]

AdBuster – zadarmo namiesto 3,49 €

Rozlúčte sa s: reklamami a bannermi, automatickým prehrávaním videí, presmerovaním na sponzorované stránky … AdBuster je doplnok pre internetový prehliadač Safari, ktorý blokuje reklamy a tým pádom urýchľuje načítavanie stránok a šetrí mobilné dáta.

[appbox appstore https://itunes.apple.com/sk/app/adbuster-block-ads-and-trackers-in-safari/id1018301773]

Tadaa SLR – zadarmo namiesto 3,99 €

Aplikácia pridá “bokeh” efekt do vašich fotografií, ktorý veľmi jednoducho povedané rozostrí pozadie za hlavným objektom fotky. Okrem toho Tadaa SLR ponúka množstvo prednastavených fotografických efektov.

[appbox appstore https://itunes.apple.com/sk/app/tadaa-slr/id724662909?ign-mpt=uo%3D8]

Affinity Photo – 21,99 € namiesto 32 €

Affinity Photo je profesionálny program na úpravu fotiek určený pre iPad. Aplikácia prináša do iPadov ultra rýchly a výkonný zážitok z úpravy fotografií doma, v štúdiu alebo na cestách. Veľkou výhodou je neprekonateľná kompatibilita súborov: Bezkonkurenčná podpora PSD plus všetky štandardy vrátane formátov PNG, JPG, TIFF, EPS, PDF a SVG. Real time efekty: Affinity Photo je dodávaný s obrovským spektrom špičkových filtrov vrátane osvetlenia, rozostrení, deformácií, posunutia naklonenia, tieňov a mnohých ďalších. Aplikácia je vyvinutá z rovnakých základov ako ekvivalent pre desktopy, ale bola špeciálne prispôsobená tak, aby čo najviac využívala hardvérové ​​a dotykové schopnosti iPadov. Každý nástroj, panel a ovládací prvok boli úplne prepracované tak, aby sa dali optimalizovať dotykom – či už s prstom alebo pomocou Apple Pencil.

[appbox appstore https://itunes.apple.com/sk/app/affinity-photo/id1117941080]

Symbolic Calculator – zadarmo namiesto 1,09 €

Symbolic Calculator  je perfektný nástroj pre študentov, učiteľov. Aplikácia je schopná pomôcť s akýmkoľvek matematickým problémom, od základnej aritmetiky až po pokročilú matematiku.

[appbox appstore https://itunes.apple.com/sk/app/symbolic-calculator/id333252515?mt=8&ign-mpt=uo%3D4]

macOS

PDF Expert – 32,99 € namiesto 60 €

Populárna aplikácia na editovanie a prezeranie PDF súborov je po verzii pre operačný systém v akcii aj pre počítače Mac.

[appbox appstore https://itunes.apple.com/sk/app/pdf-expert-edit-annotate-and-sign-pdfs/id1055273043?mt=12]

Turmoil – 5,49 € namiesto 10,99 €

Hra Turmoil je strategická hra inšpirovaná “ropnou horúčkou” v 19. storočí v Severnej Amerike. Prenajmite si pozemok, postavte plošinu, postavte potrubnú sieť, predajte ropu v správnej chvíli s cieľom maximalizovať zisk a staňte sa ropným magnátom.

[appbox appstore https://itunes.apple.com/sk/app/turmoil/id1220209517?mt=12]
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.