Weebly integroval Apple Pay do online obchodov svojich podnikateľov

Portál na jednoduchú tvorbu webstránok Weebly včera oznámil, že niektoré menšie online obchody tejto domény budú onedlho môcť využívať Apple Pay. 

Weebly poháňa viac ako 45 miliónov online biznisov na celom svete. Bolo by vhodné poznamenať, že viac ako 40% transakcií sa odohráva na mobilných zariadeniach.

Integrácia podporí majiteľov malých digitálnych podnikov s najnovšou technológiou v oblasti transakcie. Apple Pay je rýchlejší a bezpečnejší platobný proces, ktorý eliminuje zdĺhavé vypĺňanie formulárov a potrebu niekde vkladať údaje o platobnej karte. Apple Pay taktiež disponuje mobilu prispôsobeným užívateľským rozhraním, vďaka čomu sú online platby jednoduchšie ako nikdy predtým.

Spoločnosť hovorí, že väčšina zákazníkov opustí nákupný košík a stránku len kvôli zdĺhavému a komplexnému procesu platby. Spoločnosť verí, že tento problém vyrieši práve Apple Pay.

Vďaka Apple Pay si bude môcť zákazník kúpiť produkt z akéhokoľvek obchodu bežiacom na Weebly za menej ako päť sekúnd.

“Proces účtovania a platenia by nemal byť ten náročný”, hovorí David Rusenko, zakladateľ a generálny riaditeľ Weebly. “Apple Pay spraví z platby o niečo jednoduchšiu záležitosť a jeho integrácia je ďalšia cesta, ktorou vytvárame viac príležitostí pre našich podnikateľov a posilňujeme ich online obchody s najnovšou technológiou, aby sme im pomohli získať viac spokojných zákazníkov a samozrejme väčšie tržby.”

Zapojenie tejto funkcie do online obchodov prebehol včera a malo by informovať všetky online obchody bežiace na Weebly behom pár týždňov. Predávajúci musia byť pripojený k Stripe platobnej bráne aby mohli využívať výhody Apple Pay.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.