Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #22 týždeň

Aj 22. víkend sme si pre vás pripravili zoznam zlacnených aplikácií pre iPhone, iPad a počítače Mac. Tento týždeň je aplikáciou týždňa v App Store hra The Robot Factory . Pre počítače Mac je opäť ponuka chudobnejšia a v najväčšej zľave je aplikácia na úpravu fotografií.

iOS

Catan – 2,99 € namiesto 4,99 €

Populárna strategická hra, v ktorej sa prenesiete v čase do doby objavných ciest. Vaše lode po dlhej, úmornej ceste plnej utrpenia dorazili k pobrežiu neznámeho ostrova. Vraj sa mu hovorí Catan. Ale vy nie ste jediní, kto ostrov objavil. Aj ďalší neohrození námorníci sa vylodili na pobreží Catanu.

Camera+ – 2,29 € namiesto 4,99 €

Či už ste skúsený fotograf alebo niekto, kto sa sotva dotkol fotoaparátu, vďaka aplikácii Camera+ si obľúbite fotografovanie. Camera+  ponúka množstvo nastavení a efektov, ako si môžete vylepšiť svoje fotografie. Manuálne si viete nastaviť expozíciu a zaostrenie, ponúka režimy fotenia, efekty digitálny zoom, môžete si manuálne upraviť jas, vybrať z automatických režimov alebo pridať rámiky a text.

Daniel Tiger’s Day & Night – zadarmo namiesto 2,99 €

Daniel Tiger’s Day & Night je hra určená pre tých najmenších. Daniel Tiger’s Day & Night sa snaží zábavným spôsobom pripraviť deti na každodennú rutinu od ranného vstávania do školy až po večerné zaspávanie.

Tokaido- A Fun New Strategy Board Game From Japan – 3,49 € namiesto 6,99 €

Objavte digitálnu adaptáciu japonskej stolnej hry Tokaido. Ste cestovateľ, v srdci starovekého Japonska, chodíte po legendárnej ceste z Kjóta do Eda. Objavte krásu krajinu, ochutnáte množstvo kulinárskych špecialít, získajte zriedkavé a drahé suveníry, navštívte chrámy a stretnite sa s inými cestujúcimi …. Vašou úlohou je objaviť všetky skryté tajomstvá a zázraky na tejto ceste.

Blur – zadarmo namiesto 2,29 €

Aplikácia Blur vám pomôže si vytvoriť unikátne pozadia pre iOS zariadenia z vašich fotografií.

After the End- Forsaken Destiny – 2,29 € namiesto 4,99 €

After the End- Forsaken Destiny  je hra, v ktorej budete riešiť úžasné 3D hlavolamy narastajúcej obtiažnosti. Objavte úchvatný starobylý svet a tajomstvo cesty otca so synom, oddelenej časom.

Mic Room – zadarmo namiesto 9,99 €

Premeňte váš iPhone alebo iPad na mikrofón. Aplikácia vám ponúka komplexnú virtuálnu zbierku z najhlasnejších mikrofónov všetkých čias.

Knights of Pen & Paper 2 – zadarmo namiesto 4,99 €

Knights of Pen & Paper 2 je dobrodružná retro RPG hra plná nebezpečenstva…

The Robot Factory by Tinybop – zadarmo namiesto 3,99 €

The Robot Factory vám umožní vytvoriť, otestovať a zbierať roboty… The Robot Factory je aplikáciou týždňa v App Store.

Sudoku Sweeper – 1,09 € namiesto 2,99 €

Minimalistický mix hier Sudoku a Míny, ktorý precvičí vaše mozgové závity.

Warhammer 40,000: Regicide – 1,09 € namiesto 4,99 €

Warhammer 40,000: Regicide je strategická hra s ťahovými bojmi z populárneho sci-fi univerza. Prinesie kampaň s jednotkami Blood Angels. Hra bude mať dva primárne módy. V režime regicide si hráč naplánuje postup a velí jednotkám v dvoch fázach boja. Zahrnie útok, taktické možnosti a psychické sily a prinesie násilný gameplay v single a multiplayeri. Druhý režim bude klasický a založený na tradičných pravidlách šachu. Hráč si zvolí rasu a zabojuje online proti oponentom z celého sveta alebo v kampani, kde odomkne nové výzvy, sily a elitné jednotky.

Gif Me! Camera – zadarmo namiesto 2,29 €

Aplikácia Gif Me! Camera vám pomôže vytvoriť animované GIF alebo krátke video vo formáte MP4.

macOS

Airnotes – zadarmo namiesto 1,09 €

Aplikácia Airnotes je jednoduchý poznámkový blok, ktorý je prístupný priamo z menu bar-u a ponúka synchronizáciu s iCloudom.

After Focus – 1,09 € namiesto 19,99 €

Aplikácia After Focus pridáva hĺbku do vašich fotografií bez drahých objektívov fotoaparátu. Definujete oblasť zaostrenia a aplikácia sa postará o všetko za vás.

CloudMounter – 2,29 € namiesto 29,99 €

Aplikácia CloudMounter umožňuje pripojiť cloudové úložiská ako lokálne disky a pracovať s online súbormi rovnakým spôsobom, ako so súbormi uloženými na vašom pevnom disku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.