Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #20 týždeň

Aj 20. víkend sme si pre vás pripravili zoznam zlacnených aplikácií pre iPhone, iPad a počítače Mac. Tento týždeň je aplikáciou týždňa v App Store hra Eggggg – The Platform Puker. Eggggg je smiešna, zábavná a bláznivá plošinovka, ktorá stojí za vyskúšania. Pre počítače Mac je v akcii niekoľko drobných utilít.

iOS

Little Inferno – 1,09 € namiesto 4,99 €

Podpáľte polená, roboty, kreditné karty, batérie, explodujúce ryby … Netradičná adventúra v ktorej budete jednoducho pyroman.

Brushstroke – zadarmo namiesto 3,99 €

Brushstroke vám umožní jednoducho a rýchlo premeniť vaše fotografie na maľované diela za pomoci množstva najrôznejších filtrov či podkladov ako papier, plátno, kameň či drevo. Nechýbajú ani štandardné úpravy fotografií ako saturácia, kontrast, jas a podobne. Na presné úpravy použitých efektov používate rôzne gestá. Čerešničkou na torte je možnosť pridať k takto vytvoreným maľbám svoj podpis. Samozrejme, nemôžu chýbať ani možnosti zdieľania na sociálne siete.

Eggggg – The Platform Puker – zadarmo namiesto 2,99 €

Eggggg je smiešna, zábavná a bláznivá plošinovka. Gilbert má extrémnu alergiu na vajcia. Ich jedenie doslova spôsobí, že zvracia ako fontána… Gilbert utečie od svojej tety Doris, aby sa dostal na narodeninovú párty a v boji proti kybernetickým kurčatám musí využiť svoju alergiu …

Mole Hammers – zadarmo namiesto 1,09 €

V tejto hre bude vašou úlohou presne načasovať úder kladivom a trafiť krtka.

Tank of Tanks – zadarmo namiesto 1,09 €

Tank of Tanks je zábavná hra, v ktorej sa proti sebe v aréne postavia štyri tanky a vašou úlohou bude vyhrať tento súboj. Hru môžete hrať až štyria na jednom iPade.

Soccer Physics – zadarmo namiesto 1,09 €

“Simulátor” futbalu. Hru ovládate len jedným tlačidlom.

Danmaku Unlimited 2 – Bullet Hell Shmup – 1,09 € namiesto 5,99 €

Danmaku Unlimited 2 prináša moderný a originálny vzhľad klasického japonského arkádového žánru na mobilné zariadenia. Vašou úlohou bude ako pilot bojového lietadla zničiť svojho nepriateľa.

macOS

Video GIF Creator – zadarmo namiesto 4,99 €

Video GIF Creator je kompletné riešenie pre konverziu videa a obrázkov na animované GIF. Navrhnutý je tak, aby uspokojil potreby bežných používateľov ale i profesionálnych webových dizajnérov.

– podporované formáty obrázkov: JPG, JPEG, PNG, TIFF, TIF, GIF, BMP

– podporované video formáty: MOV, M4V, MP4, 3GP, 3G2

Aura – Intuitive Audio Notes – zadarmo namiesto 1,09 €

Aura je jednoduchý diktafón pre váš Mac. Aplikácia vaše nahrávky farebne rozlíši a môžete si ich neskôr exportovať.

airWriter – zadarmo namiesto 4,99 €

AirWriter je elegantný, viacúčelový textový editor s transparentným pozadím, takže pri písaní vidíte vašu pracovnú plochu ale i všetky spustené aplikácie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.